2024. 06. 16. Vasárnap Jusztin napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Hazahúzó 01:00

Napi aktuális

Az uniós technokratákat nem érdekli Magyarország érdeke

Zelenszkij elnök azt találta mondani, hogy amennyiben Magyarország, Lengyelország és Szlovákia egyoldalúan ukrán gabonabeszállítási tilalmat vezet be, az megbontja az EU egységét. Venédünk volt Pócza István, a Batthyány Lajos Közalapítvány szakmai programvezetője és kapcsoltuk Frank Füredi professzort. 

  • Az uniós technokratákat nem érdekli Magyarország érdeke

Frank Füredi kiemelte,

az uniós technokratákat nem érdekli Magyarország és Lengyelország érdeke, Zelenszkijre pedig úgy tekintenek, mintha egy újfajta isten lenne.

A Kenti Egyetem professzora szerint az Európai Parlamentben és a bizottságban is ülnek olyanok, akiknek az a tervük, hogy elszabotálják majd a magyar uniós elnökséget, mindent meg fognak tenni, hogy Orbán Viktor politikája ne legyen sikeres. 

Nagyon nagy harcok várhatók a következő 6-7-8 hónapban

- tette hozzá.

Pócza István úgy véli, 

az elmúlt időszakban az Európai Unióban fel lett rúgva az az alapvető szabály, hogy melyik országnak, mi az alapvető érdeke (...) azt mondták: mi Brüsszelből tudjuk, hogy merre van az előre, majd mi mondjuk az irányt, a tempót, a feltételeket, ti állampolgárok pedig csináljátok, amit mi mondunk. 

Teljes beszélgetés: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

A Krúdy Gyula klasszikusát feldolgozó, 1971-ben készült Szindbád című magyar drámában a főbb szerepeket Latinovits Zoltán és Dajka Margit alakította. Az adásban Zavaros Eszter és Csatári Bence műsorvezetők a filmről Tóth Auguszta színművésszel és Berettyán Sándor színművésszel beszélgetett.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Amerika 10 éve védelmi megállapodást kötött Ukrajnával + videó

Amerika 10 éve védelmi megállapodást kötött Ukrajnával + videó

A Napi aktuális vendége Somkuti Bálint biztonságpolitikai szakértő, MCC volt, akivel Velkovics Vilmos műsorvezető többek között Somkuti új könyvéről, a NATO Ukrajna missziójáról beszélgettek, de szó volt arról is, hogy Amerika 10 éve védelmi megállapodást kötött Ukrajnával, illetve, hogy 50 millió dollárral támogatja az év végéig Washington Kijevet.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!