2023. 09. 23. Szombat Tekla napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Napi aktuális

Az uniós technokratákat nem érdekli Magyarország érdeke

Zelenszkij elnök azt találta mondani, hogy amennyiben Magyarország, Lengyelország és Szlovákia egyoldalúan ukrán gabonabeszállítási tilalmat vezet be, az megbontja az EU egységét. Venédünk volt Pócza István, a Batthyány Lajos Közalapítvány szakmai programvezetője és kapcsoltuk Frank Füredi professzort. 

  • Az uniós technokratákat nem érdekli Magyarország érdeke

Frank Füredi kiemelte,

az uniós technokratákat nem érdekli Magyarország és Lengyelország érdeke, Zelenszkijre pedig úgy tekintenek, mintha egy újfajta isten lenne.

A Kenti Egyetem professzora szerint az Európai Parlamentben és a bizottságban is ülnek olyanok, akiknek az a tervük, hogy elszabotálják majd a magyar uniós elnökséget, mindent meg fognak tenni, hogy Orbán Viktor politikája ne legyen sikeres. 

Nagyon nagy harcok várhatók a következő 6-7-8 hónapban

- tette hozzá.

Pócza István úgy véli, 

az elmúlt időszakban az Európai Unióban fel lett rúgva az az alapvető szabály, hogy melyik országnak, mi az alapvető érdeke (...) azt mondták: mi Brüsszelből tudjuk, hogy merre van az előre, majd mi mondjuk az irányt, a tempót, a feltételeket, ti állampolgárok pedig csináljátok, amit mi mondunk. 

Teljes beszélgetés: 

További epizódok

 Több száz kutyaként azonosított ember gyűlt össze Berlinben

Több száz kutyaként azonosított ember gyűlt össze Berlinben

A '70-es évek filmjeiben a fériak cigarettáztak, motoroztak, ma ott tartunk, hogy gyereket akarnak szülni és állati jelmezekbe bújnak. A héten ezer ember gyűlt össze Berlinben, kutyajelmezben, mert ők inkább ebnek tartják magukat, nem embernek. Vendégünk volt Dezse Balázs újságíró. 2023. szeptember 22.
Sipos Jenő: Társadalmi esemény lett a magyar válogatott mérkőzése

Sipos Jenő: Társadalmi esemény lett a magyar válogatott mérkőzése

A magyar labdarúgó-válogatott telt ház előtt vívja soron következő Európa-bajnoki selejtezőmérkőzését, ugyanis pénteken kevesebb mint három óra alatt minden jegy elkelt az október 14-i, szerbek elleni csoportrangadóra. Vendégünk volt Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője. 2023. szeptember 22.
Gőzerővel folyik a munka Pakson

Gőzerővel folyik a munka Pakson

Minden akadály elhárult a Paks II. beruházás megvalósítása elől az elmúlt évek előkészítése, engedélyeztetése révén, és minden feltétel adott ahhoz, hogy az építkezés megfelelő ütemben haladjon. A témában vendégünk volt Hárfás Zsolt az atombiztos blog szerzője. 2023. szeptember 22.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!