2024. 05. 25. Szombat Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Ottó

Következik:

Csinibaba 20:05

Napi aktuális

A Célpont stábja a déli határszakaszon forgatott

Elhagyott munkavédelmi kesztyűk, földre dobott SIM kártyák és megrongálódott kerítésszakaszok. Így nézki most a déli határzár. Újabb nagyon kemény témának ment neki a Célpont stábja. A HírTV stúdiójában Futó Boglárka riporter.

  • A Célpont stábja a déli határszakaszon forgatott

Az elmúlt hónapokban ismét sokat lehetett hallani arról, hogy a hideg idő ellenére még mindig sokan próbálkoznak illegálisan bejutni Magyarország területére.

A délről érkező migránsok most már nem csak erőszakosabbak, hanem gyakran lövöldöznek is, félelemben tartják a környéken élőket, rátámadnak a rendőrökre, és már attól sem riadnak vissza, hogy a háború elől menekülő ukrán állampolgárnak adják ki magukat.

Az Európai Unió az elmúlt 8 évben ellenezte a fizikai kerítés megépítését és közös letelepítési kvótát javasolt.

További részletek vasárnap 20 órától a Célpontban 

Teljes adás:

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Vitáznak a vitáról + videó

Vitáznak a vitáról + videó

Vona Gábor egy tehergépkocsi platóján vitatná meg Magyar Péterrel az országot érintő kérdéseket. A téma kapcsán vendégünk volt Lampé Ágnes, a Szabad Európa újságírója és Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője. 
Visszafordítható folyamatban bízik Bakondi György + videó

Visszafordítható folyamatban bízik Bakondi György + videó

Bízni lehet abban, hogy erős befolyással rendelkező, konzervatív tábor alakulhat ki az Európai Parlamentben, amely fordulatot hozhat az európai biztonság érdekében és megváltoztathatja a migrációs paktum szabályait is - erről a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója beszélt pénteken Napi aktuális műsorunkban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!