2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Napi aktuális

15 százalékos fogyasztáscsökkentést javasol a tagállamoknak az Európai Bizottság

Az Európai Bizottság arra kéri a tagállamokat, hogy augusztustól 15 százalékkal csökkentsék a gázfogyasztást. Mennyit spórolhat az unió és mire lesz mindez elég? Vendégünk volt Hortay Olivér energetikai szakértő.

  • 15 százalékos fogyasztáscsökkentést javasol a tagállamoknak az Európai Bizottság

„Egyre nagyobb az esély arra, hogy a Európai Unióban tagállamok egy részének ellátáskorlátozással kell, hogy éljenek, mert nem lesz elegendő gáz, hogy az igényeiket teljeskörűen kielégítsék."

- mondta Hortay Olivér.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!