2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Magyarország élőben

Janzsó Viktor: Csak New Yorkban több mint tízezer halottja van a koronavírus-járványnak

Magyarország élőben című műsorunkban kapcsoltuk Janzsó Viktort, aki a New York-ban kialakult helyzetről tudósított.

  • Janzsó Viktor: Csak New Yorkban több mint tízezer halottja van a koronavírus-járványnak

Olyan, mintha egy természeti csapás érte volna a várost, melynek nap, mint nap újabb hulláma éri el New York-ot és az ott élőket - fogalmazott Janzsó Viktor.

A kilenc és fél milliós lakosságú New York polgármestere igyekszik minden tőle telhető intézkedést meghozni - tudtuk meg. A hatóságok együttműködnek egymással, az ott élők pedig igyekeznek betartani minden korlátozást.

Az Amerikai Egyesült Államok első gócpontja New York volt, így először oda igényelték a legtöbb védőfelszerelést. Ami a politikai életet illeti, jellemzőek a pengeváltások - jegyezte meg Janzsó Viktor.

A hangulat az egész térségben nagyon feszült és borús. Az emberek többsége ugyanakkor arra igyekszik koncentrálni, milyen járvány utáni gazdasági nehézségekkel kell majd szembenézniük, illetve azokra milyen megoldásokat találnak majd.

Donald Trump leállítja az amerikai hozzájárulást a WHO-nak

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!