2024. 02. 22. Csütörtök Gerzson napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Közelünkben a Kelet 03:00

Magyarország élőben

Deli Andor: A járvány elleni uniós stratégiáról tartott vitát az Európai Parlament

Deli Andor, a Fidesz európai parlamenti képviselője adott tájékoztatást a mai ülésnap legfontosabb eseményeit illetően Magyarország élőben extra című műsorunkban Földi-Kovács Andreának.

  • Deli Andor: A járvány elleni uniós stratégiáról tartott vitát az Európai Parlament

Deli Andor a koronavírus okozta világjárvány nehézségei ellenére ma személyesen vett részt az Európai Parlament ülésén.

A 705 európai parlamenti képviselő kiutaztatása jelen körülmények között szinte lehetetlen, ugyanakkor nem maga a kiutazás, de még csak nem is a koronavírus okozta világjárvány okozza a legnagyobb problémát az Európai Parlament egyes képviselői számára.

Továbbra is támadják Magyarországot, valamint Lengyelországot a jogállamisággal kapcsolatban egyes rossz ízlésű képviselők, akik számára a koronavírus okozta világjárvány sem elegendő arra, hogy mentesíteni tudják magukat egyes ideológiák alól - fogalmazott Deli Andor, a Fidesz európai parlamenti képviselője.

Deli Andor: Ideológiai viták helyett a járvány elleni küzdelemre kell fókuszálni

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Üzenetet kapott az OBH-tól a fenyegetőző Gyurcsány + videó

Üzenetet kapott az OBH-tól a fenyegetőző Gyurcsány + videó

A Vezércikk mai adásában többi között szó volt Clark tábornok a Soros-hálózatot leleplező rejtélyes videójáról, a baloldal 860 millió forintba kerülő kéretlen sms-eiről, Gyurcsány fenyegetőzéséről és a bővítéspárti magyar EU-elnökségről.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!