2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 23:00

Külföld

Deli Andor: Ideológiai viták helyett a járvány elleni küzdelemre kell fókuszálni

Még a koronavírus-járvány sem vonja el egyes politikusok figyelmét arról, hogy ne Magyarországgal foglalkozzanak - közölte Deli Andor. A fideszes EP-képviselő Brüsszelben visszautasította azt a vádat, hogy a magyar kormány az országgyűlés felhatalmazása nélkül hozna döntéseket. Azt is cáfolta, hogy a kabinet felfüggesztette volna a törvényhozás munkáját. Hozzátette, Magyarországgal ellentétben az Európai Parlament képviselőinek 90 százaléka nem vesz részt az üléseken. Deli Andor megerősítette, az Orbán-kabinet azt teszi, amit az alkotmány előír, és amit az emberek elvárnak, vagyis életeket véd.

  • Deli Andor: Ideológiai viták helyett a járvány elleni küzdelemre kell fókuszálni

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!