2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Magyarország élőben

Deák Dániel: Várhelyi a magyar balliberálisok áskálódása ellenére is sikeresen vette az akadályokat

Egy olyan szellemiségű ember kerül most magyar oldalról az Európai Bizottságba, aki bevándorlásellenes álláspontot fog képviselni, ráadásul az elmúlt években bizonyította, hogy tökéletesen érti az Európai Unió működését – mondta Várhelyi Olivérről Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője a Hír TV Magyarország élőben című műsorában.

  • Deák Dániel: Várhelyi a magyar balliberálisok áskálódása ellenére is sikeresen vette az akadályokat

Hallhattuk, hogy Várhelyi Olivér függetlenségébe kötöttek bele bizonyos zöld, liberális és baloldali képviselők. Itt az a probléma, hogy neki milyen minőségű a kapcsolata a magyar kormánnyal és a magyar miniszterelnökkel. Azt lehet tudni, hogy milyen kapcsolatot várnának el?"

-          kérdezte Velkovics Vilmos műsorvezető.

„Azt fontos hangsúlyozni, hogy az Európai Bizottság minden tagjának nem az adott kormányt kell képviselnie hivatalosan, hanem az EB elnökének a döntését kell képviselnie, tehát igazából Várhelyi Olivér semmi mást nem tett csak elmondta azt, hogy az Európai Unió által diktált szabályokat be fogja tartani és nem a magyar kormánynak az álláspontját képviseli. Sokkal inkább arról van szó és az a legfontosabb pillanat, hogy Várhelyi Olivér megszerezte a liberálisoknak és a szociáldemokratáknak is a támogatását. Ez azt jelzi, hogy a magyar balliberális képviselőknek bármilyen áskálódása ellenére is Várhelyi sikeresen vette az akadályokat (…)."

-          mondta Deák Dániel.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!