2023. 01. 27. Péntek Angelika napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Keménymag

Keménymag: Tudatosan akarják előmozdítani a baloldal és a Jobbik összeolvadását

A Hír TV Keménymag című műsorában ma Velkovics Vilmos műsorvezető Mandelázott, Mengelézett és kicsit összezavarodott, de mindenképp igyekezett Dezse Balázzsal, Apáti Bencével és Jeszenkszky Zsolttal segíteni László Imrének végrehajtani a rituális karakteröngyilkosságot.

  • Keménymag: Tudatosan akarják előmozdítani a baloldal és a Jobbik összeolvadását

Velkovics Vilmos azzal vezette fel a műsor első témáját, hogy felidézte László Imre közgyűlésen elejtett „nyelvbotlását”, amelyben méltatta és elismerte a náci Németország vezetőjének, Adolf Hitlernek a munkáját.

Jeszenszky Zsolt, politikai hobbista arra hívta fel a figyelmet, hogy ez a kijelentés ékes bizonyítéka annak, hogy a Jobbiknak ma még mindig van egy nagyon keskeny rétege, aki „nem tud lejönni arról”, hogy szereti Hitlert. Majd hozzátette, hogy a tudatosság azért sem zárható ki, mert a globalista erőknek vannak erős mozgatói, és benne lehet a pakliban, hogy ezzel a kijelentéssel még inkább elő akarták mozdítani a Jobbik és a baloldal összeolvadását.

Ennek az egyesítésnek pedig az a célja, hogy egy nagy ellenzéki tömb álljon szembe a jobbközéppel, mert csak így lehet legyőzni a Fideszt

– húzta alá Jeszenszky Zsolt.

Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa az elhangzottakhoz hozzáfűzte, hogy döbbenet látni, ahogy az Index igyekszik tisztára mosni az újbudai DK-s polgármester szennyesét.

Azonban a történet itt még nem állt meg, László Imre pár nappal a Hitleres elszólásának napvilágra kerülését követően a Heti TV műsorában zavarodott össze, ott Mengelét és Mandelát keverte össze egy újbudai utcanevekről folyó beszélgetésben. Dezse Balázs, a Pesti Srácok újságírója csak annyival kommentálta László Imre „tévedését”, hogy ezek szerint kijelenthető, hogy

Josef Mengelének ugyanúgy elismerhető az orvosi tevékenysége, mint Karácsony Gergelynek a városvezetési tevékenysége.

A műsorban a vendégek nem mehettek el szó nélkül az Országgyűlés azonnali kérdések órájában történtek és elhangzottak mellett sem, de elmondták a véleményüket az MSZP tervezett reformjáról is, amely során társelnöki rendszert kívánnak bevezetni.

Teljes adás:

Hír TV

További epizódok

Keménymag: Az UEFA-nak az álságossága is utolérhető a Münchenben történtekben

Keménymag: Az UEFA-nak az álságossága is utolérhető a Münchenben történtekben

A Keménymag vendégei M. Kovács Róbert a 888.hu újságírója, Gav Duncan, a kontra.hu újságírója és Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa voltak. 2021. június 29.
Keménymag: A bunkósbot szerep Homonnay Gergelyé

Keménymag: A bunkósbot szerep Homonnay Gergelyé

A Keménymag vendégei M. Kovács Róbert a 888.hu újságírója, Gav Duncan, a kontra.hu újságírója és Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese voltak. 2021. június 22.
Keménymag: Hol van az elfogadás és az iszonyú propaganda határa?

Keménymag: Hol van az elfogadás és az iszonyú propaganda határa?

Ezúttal Apáti Bence, M. Kovács Róbert és Filep Dávid tartott sajátos elemzést a HírTV stúdiójában. Műsorvezető: Velkovics Vilmos. 2021. június 15.

Legfrissebb híreink

Dízelhiányra készülhetnek az európai országok

Dízelhiányra készülhetnek az európai országok

Február elején életbe lép az orosz nyersolaj importjára vonatkozó újabb uniós szankció, ami megtiltja a nyersolaj és egyes kőolajtermékek behozatalát Oroszországból az Európai Unióba, illetve a meglévő készletből sem lehet eladni harmadik félnek. Egyes szakértők szerint ez pont az EU legfontosabb vívmányát, a szabad belső piacot rúgja fel.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Keménymag: Karácsony rajong Jakabért

Keménymag: Karácsony rajong Jakabért

A Keménymag vendégei Gav Duncan, a kontra.hu újságírója, Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa és Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese voltak.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!