2021. 09. 19. Vasárnap Vilhelmina napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 04:00

Belföld

Hitlert dicsérte a DK-s László Imre

Hitler munkásságát dicsérte a DK-s László Imre. A Troll birtokába került egy felvétel, amelyen a Gyurcsány Párt XI. kerületi polgármestere az önkormányzati ülésen azt mondta: Adolf Hitler megérdemelte hogy annak idején a Time magazin 1938-ban az év emberének választotta. László Imre szerint Hitler Németországért tett cselekedetei elvitathatatlanok.

A Time Magazin 1939-es címlapja. Ebben választották a 1938-as év emberének Adolf Hitlert. Ebben az esztendőben volt az úgynevezett kristályéjszaka, amikor a diktátor rohamosztagosai zsidó boltokat és zsinagógákat fosztottak ki majd gyújtottak fel. Ekkor már több mint 10 éves volt hírhedt műve a Mein Kampf, amelyben kifejtette náci eszméit és a zsidó fajelméletét. És 1938 volt az év, amikor Hitler serege bevonult Ausztriába. Adolf Hitler nem sokkal később meghirdette végső megoldás politikáját, ami a zsidó nép teljes kiirtására törekedett.

A holokauszt során a haláltáborokban létrehozott gázkamrákban több millió embert semmisített meg.

A Time magazin, Hitlert az év emberének választotta. Megérdemelte? Meg!

A DK újbudai polgármestere Hitler munkásságát dicsérte az önkormányzat csütörtöki testületi ülésén. A Troll című műsorunk birtokába került felvételen a Gyurcsány párti politikus elismerően beszél a diktátorról. Szerinte Hitler Németországért tett cselekedetei elvitathatatlanok.

Magyarázkodás

Levélben magyarázkodik az esetet követően László Imre. A DK-s polgármester azt írja: nagyon rosszul és könnyen félreérthetően fogalmazott. A Gyurcsány-párti politikus bocsánatot kért a kijelentése miatt. A levél az alábbi linken olvasható ITT

Hallgat a baloldal László Imre kijelentéséről

Hallgatásba burkolózott az ellenzék László Imre ,Hitlert méltató kijelentése miatt. Sem az MSZP, sem a Momentum, sem pedig a Párbeszéd nem ítélte el a DK-s polgármestert kijelentése miatt. A pártok mellett a főpolgármester sem szólalt meg.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Kittenberger emléknap Nagymaroson

Magyarország megint olyat tud mutatni a világnak, amely értékét és súlyát tekintve a pápalátogatással is felér - mondta a Kittenberger Kálmán emléknapon Pesti Imre. 2021. szeptember 18.

Mentőövet kapnak a brexit miatt nehéz helyzetbe kerülő magyar cégek

Október 11. és 15. között pályázhatnak támogatásra a Brexit miatt nehézséggel küzdő magyar cégek – jelentette Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Facebook oldalán. 2021. szeptember 18.

Csak hétfőn folytatódhat az előválasztás

A Fidesz kommunikációs igazgatója színjátéknak nevezte az előválasztást. 2021. szeptember 18.

Legfrisebb híreink

Troll: Nagyító alatt a kampánydalok

Lentulai Krisztián vendégei Palányi Nóra a Karc Fm riportere, Kacsoh Dániel a Mandiner főszerkesztő-helyettese, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Tóth Szabi zenész voltak

Műsorok

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.

Publi Cafe - ajánló

A hétköznaponként jelentkező Publi Cafe politológusok és publicisták segítségével vizsgálja politika és a média szerepét. 20 óra 5 perctől.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!