2024. 03. 19. Kedd József, Bánk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:35

Keménymag

Keménymag: Jakab Péter arra vár, hogy Kocsis Máté egy könyökössel arcon vágja

Ez a Keménymag, a baloldal megváltoztatására indított emberkísérlet. A jobboldal önálló akarat nélküli, krumpliért megvásárolt véglényei pedig Pataki Tamás, Apáti Bence, Lentulai Krisztián. Konferálta fel viccesen a Hír TV Keménymag című műsorát és vendégeit Velkovics Vilmos, műsorvezető.

  • Keménymag: Jakab Péter arra vár, hogy Kocsis Máté egy könyökössel arcon vágja

A baloldali vegykonyhában zajlanak az események, elemzik a szerencsi fordulót és megtalálták a felelőst, a Solanum Tuberosum nevű élőlényben - vezette fel a témát Velkovics Vilmos, műsorvezető.

 Majd egy rövid bejátszó következett:

Egyszer és mindenkorra véget fogunk vetni az ön krumplikirályságának. És ha már krumpli miniszterelnök úr. Nézze, a borsodiak ezt küldik önnek és azt üzenik, hogy eszébe ne jusson még egyszer ezzel megalázni őket, mert pórul fog járni. Jegyezze meg, a borsodiaknak, magyaroknak megélhetésre van szükségük és nem megaláztatásra!

 -          mondta Jakab Péter, a Jobbik elnöke.

Képviselőúr, megkérem, szemléltetést nem jelentett be, figyelmeztetem! Képviselő úr, másodjára figyelmezetetem…

-          Utasította rendre Jakab István, az Országgyűlés elnöke Jakab Pétert.

Képviselő úr, remélem, hogy a krumpliért fizettek, ha már a varrónőket elfelejtették kifizetni. Önök két dolgot nem tudnak. Nyerni meg veszíteni.

-          reagált Orbán Viktor, miniszterelnök.

 

Egyébként azt remélem mindenki tudja, a nézők is. A Peti azon túl, hogy nem egy két kilós, hanem egy öt kilós adagot mutat fel, tehát jelzi, hogy gyúr. Ő arra számít és ez az analógia minden tüntetésre eddig igaz volt, leginkább az MTVA elleni székházfoglalásra, hogy a provokációnak az a legfontosabb része ebben az esetben, hogy csattanjon el egy pofon bárhonnan. A Peti számított rá, hogy valaki a Fidesz frakcióból, egyébként pont a frakció vezetője, oda fog állni és akár szimbolikusan, akár tényszerűen a testével védeni fogja a miniszterelnököt. Ez egy nagyon furcsa helyzet, nyilván vannak a Parlamentben őrök, de egy ilyen helyzetre nem lehet felkészülni, ő arra vár, hogy Kocsis Máté egy könyökössel arcon vágja

-          mondta Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese.

Erre nem csak Jakab Péter vár – tette hozzá Apáti Bence.

Ez egy lírai önvallomás volt? – kérdezte nevetve Velkovics Vilmos.

Egy közigény az amire ő épít – fejezte be Lentulai Krisztián.

Nem tudom, lehet, hogy egy újfajta nemzeti sportot próbál meghonosítani, a krumplidobást (…) Láttátok a Jobbik milyen sajtóközleményt adott ki, hogy Kövér László meglökte Jakab Pétert, mint amikor egyesek az ajtónak rohannak. 

– mondta Pataki Tamás, író, a Magyar Nemzet újságírója.

Csak rákötök, azért vicces ez az egész mert a Peti, mint rendszerint, elővette a borsodi kemény legényt, az avasi vagányt és aztán éppen hozzáérnek és „jaj ne” és adják ki a közleményt, hogy bántották a Petit, tényleg elképesztő az arc. Provokál nyilvánvalóan és valóban az volt a célja, hogy a Máté esetleg valami tetlegességet bemutasson, de nem mutatott csak elég volt fölé tornyosulnia (…)

-          kapcsolódott be Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa.

A teljes adás:

 Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A covid miatt lesznek többször betegek a gyerekek

A covid miatt lesznek többször betegek a gyerekek

Havasi Katalin, a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke szerint nem szabad félvállról venni a fertőzéseket, és van néhány praktika, amivel ha elkerülni nem is tudjuk, de csökkenthetjük a betegségek kockázatát.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!