2024. 04. 14. Vasárnap Tibor napja
Jelenleg a TV-ben:

Szerelmes biciklisták

Következik:

Híradó 15:00

Keménymag

Keménymag: Idegösszeroppanás az Amazonas miatt?

Hordozható erdővel kampányol Karácsony Gergely, míg a Momentum kénytelen volt bocsánatot kérni. A Jobbikos Kulcsár Gergely mögé álltak be, aki korábban meggyalázta a holokauszt áldozatainak emlékművét a Duna-parton. A Keménymagban mindezek mellett szó volt arról is, miért lángol az esőerdő Brazíliában és miért ne a celebekre bízzuk a megoldást.

  • Keménymag: Idegösszeroppanás az Amazonas miatt?

Jeszenszky Zsolt, politikai hobbista szerint Karácsony Gergely politikai hasznot akar húzni az égő Amazonasból.

 „Fogalma nincs semmiről, ezt tudjuk. Teljesen alkalmatlan, köze sincs semmihez, de most jól rálehet kapaszkodni erre a vonatra, mert jól elterjedt - egészen véletlenül - az elmúlt napokban az égő Amazonas.”

Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa elmondta nagyon mérges lett a témától, hiszen azt látta a legtöbb celeb hisztérikusan kezelte a problémát. Hozzátette, egy ismerőse a közösségi médiában osztotta meg véleményét az amazonasi tüzekről.

„Nem látja azt, hogy 2005-ben kétszer ekkora területen égett az Amazonas környéki esőerdők. Nem látja azt, hogy 2016-ban közel ugyanennyi tüzet jelentettek. Csak azt látja, hogy Leonardo Di Caprio és Macron meg Madonna elkezdték posztolgatni a jaguárokat, akiket mentenek.”

A műsorban elhangzott, hogy nagyon sokan hibásan osztották meg a képeket, hiszen évekkel ezelőtti képeket posztoltak közösségi felületeikre.

„Képeket megosztani borzasztó egyszerű, meg rákattintani. Úgy érzed csináltál valamit. Kettő mondatban mélységesen felháborodni és sírni, patakzó könnyekről beszélni sokkal egyszerűbb, mint mondjuk kevesebb banánt enni és több almát, hogy ne kelljen mondjuk annyit szállítani az óceánok fölött”

-mondta Jeszenszky Zsolt.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ilyen megtorlásra számíthat Irán Izraeltől + videó

Ilyen megtorlásra számíthat Irán Izraeltől + videó

Irán több száz drónt és ballisztikus rakétát indított Izrael felé tegnap este. Ezeket légvédelmi rendszerek és vadászgépek segítségével semlegesítették. A támadás a Híradóban kapcsoltuk az Eurázsia Központ és a Migrációkutató Intézet vezető kutatóját, Tárik Meszárt.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!