2022. 10. 03. Hétfő Helga napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 08:00

Keménymag

Keménymag: Az igazi törést nem Jakab autója, hanem Jakab imázsa szenvedte el

Gasztronómiai élmények, Jakab Péter képmutatása, Fekete-Győr András nagy be- és kijelentései mellett arról is szó esett a Keménymag legutóbbi adásában, hogy nincs „Uj” a nap alatt. Ezúttal Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa, Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese, Gav Duncan, a kontra.hu újságírója és Káplár András, a Drót.info főszerkesztője tartott sajátos elemzést a HírTV stúdiójában Velkovics Vilmos műsorvezetése mentén.

  • Keménymag: Az igazi törést nem Jakab autója, hanem Jakab imázsa szenvedte el

Rendhagyó módon a gasztronómia jegyében kezdődött az adás. A múlt héten Gav Duncan, a kontra.hu újságírója megjegyezte, a skótok még a Mars csokit is kirántják, ez a mondat pedig megihlette Apáti Bencét, aki egy videót hozott, ugyanis kipróbálta, milyen is a csokoládé kirántva. A legfontosabbak a recepthez, csoki, liszt, tojás zsemlemorzsa és persze Piros Arany. A végeredmény pedig magáért beszél.

A téma apropóján természetesen szóba került Jakab Péter Jobbik-elnök Facebook-posztja, amihez azt írta: Gyerekkorom kedvenc ízei, amiket még most is imádok.

Lentulai Krisztián szerint ezzel a kiírással semmi gond nem volt, ugyanakkor meglátása szerint Jakab úgy gondolja, ezzel a bejegyzéssel ahhoz a réteghez tud szólni, akik gyűlölik Orbán Viktor miniszterelnököt, s – tette hozzá – így majd kialakul egy közös mezsgye a „melósokkal”, akik csak ezt engedhetik meg maguknak, ez pedig szavazatnövekményt fog eredményezni.

S, ha már Jakab Péter, akkor az is kiderült, hogy mire lenne képes, ha ő kormányozna, hiszen posztolt egy újabb képet, ezúttal a karambolban megrongálódott autójáról. A bejegyzés kapcsán Apáti Bence megjegyezte,

a pirosaranyos, parizeres csókának, van egy szolgálati Skodája, amihez sofőr jár és kb. 2,8-at visz haza általában.

Az igazi törés nem azon volt, hogy két autó összement, hanem Jakab Péter imázsán történt az igazi törés, lehullott a mez, a Piros Arany és a parizer a választóknak szól, egyébként pedig sofőrje van, szolgálati Skoda van

– tette hozzá Káplár András, a Drót.info főszerkesztője.

A lehullott morzsák és Jakab Péter esete után adásunkban szó esett arról is, hogy megtörtént a nagy bejelentés, Fekete-Győr András a Momentum miniszterelnök-jelöltje, sőt programot is hirdetett egyebek között eurót, négynapos munkahetet és az új Magyarország felépítését ígérte meglehetősen Gyurcsány Ferenc stílusára hajazva.

Lentulai Krisztián a momentumos tervek alapján arra hívta fel a figyelmet, hogy

bármilyen irreális is a program, az minimum egy szervezetnek a kottájából történő játék, ez pedig az IMF.

Azonban nem csak ez volt Fekete-Győr András emlékezetes fejszámolós mutatványa, hanem miután beszabadult az ATV stúdiójába élő adásban korrupcióval vádolta meg Zugló baloldali vezetését.

Ez is, majd a 444-es Uj Péter zsidózó körlevele is témát szolgáltatott a Keménymagban.

Teljes adás:

 

KAPCSOLÓDÓ: 

Párttársa vezethette Jakab karambolozó autóját

2,2 milliós fizetése van, de eljátssza a parizerevő kisembert Jakab Péter

Több programpontját Gyurcsánytól lopja a Momentum

Beteljesedett a DK és Momentum násza

 

 

 

 

További epizódok

Keménymag: Az UEFA-nak az álságossága is utolérhető a Münchenben történtekben

Keménymag: Az UEFA-nak az álságossága is utolérhető a Münchenben történtekben

A Keménymag vendégei M. Kovács Róbert a 888.hu újságírója, Gav Duncan, a kontra.hu újságírója és Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa voltak. 2021. június 29.
Keménymag: A bunkósbot szerep Homonnay Gergelyé

Keménymag: A bunkósbot szerep Homonnay Gergelyé

A Keménymag vendégei M. Kovács Róbert a 888.hu újságírója, Gav Duncan, a kontra.hu újságírója és Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese voltak. 2021. június 22.
Keménymag: Hol van az elfogadás és az iszonyú propaganda határa?

Keménymag: Hol van az elfogadás és az iszonyú propaganda határa?

Ezúttal Apáti Bence, M. Kovács Róbert és Filep Dávid tartott sajátos elemzést a HírTV stúdiójában. Műsorvezető: Velkovics Vilmos. 2021. június 15.

Legfrissebb híreink

Ujhelyi lelép

Ujhelyi lelép

Várható volt ez a lépés már egy ideje, tekintve, hogy a kommunista utódpárt vezető kádere feneketlen ambícióval, hatalmi étvággyal rendelkezik.

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

Keménymag: Karácsony rajong Jakabért

Keménymag: Karácsony rajong Jakabért

A Keménymag vendégei Gav Duncan, a kontra.hu újságírója, Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa és Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese voltak.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!