2021. február 26.,
péntek, Edina napja

Informátor: Lelövéssel fenyegette korábbi beosztottjait a jobbikos Bíró László

2020. szeptember 4., péntek 20:55

Antiszemita megnyilvánulások, fenyegetőzés, gyanús cégügyletek, a munkavállalók béreinek visszatartása. Úgy tűnik a balliberális ellenzék most is megtalálta az összefogás ideális jelöltjét.

Bíró László a balliberális ellenzék szerencsi országgyűlési képviselőjelöltje az elmúlt hetekben, antiszemita és kirekesztő megnyilvánulásainak köszönhetően futott be médiakarriert. Azonban a helyiek máshonnan is ismerhetik, hiszen mint ahogyan ő maga is mondta bemutatkozásában, kisvállalkozó.

Az Informátor szerkesztőségét kereste fel néhány egykori munkavállaló, hiszen úgy tűnik, Bíró Lászlónak, a tisztességes munkáról és tisztességes bérekről más fogalmai vannak, mint elsőre gondolnánk.

Arcukat és hangjukat nem vállaló egykori munkavállalók vallottak arról, hogy Bíró László, akit Jakab Péter, a Jobbik elnöke egyenesen a szabadság szimbólumának nevezett,

nemcsak antiszemita nézeteiről híres, hanem arról is, hogy a munkavállalók bérét nem mindig szereti kifizetni, sőt az sem véletlen, hogy senki nem vállalta a felismerhetőséget, hiszen az egykori beosztottakat puskával is megfenyegette már.

A borsodi Csernely településen 1972-től működött varroda, az évek során többféle vállalati, vállalkozási formában, volt amikor 150 munkavállalónak biztosított munkát. 2014 júliusától a Bíró László vezette Hegyalja-Mix Szociális Szövetkezet vette át az azóta már nem üzemelő varroda irányítását.

Az egykori varrodai dolgozók az Informátornak arról vallottak, hogy Bíró a mai napig tartozik nekik, sőt a politikus fenyegetett is

„Ha valaki ellenem beszél az vigyázzon, mert vadászember vagyok és ha ilyet hallok, akkor hozom a puskámat és az akkor menekülhet!”

– információink szerint ezekkel a szavakkal félemlítette meg az egykori munkavállalókat. Az Informátornak nyilatkozó egykori beosztott beszámolója szerint, azért fenyegetőzött Bíró László, mert a fizetésük iránt érdeklődtek.

Teljes adás:

HírTV

Kapcsolódó cikkek: 

Lelövéssel fenyegette meg korábbi alkalmazottait a jobbikos Bíró László