2021. 12. 09. Csütörtök Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Lelövéssel fenyegette meg korábbi alkalmazottait a jobbikos Bíró László

Lelövéssel fenyegette meg korábbi alkalmazottait a jobbikos Bíró László. A szerencsi össz-ellenzéki jelölt korábban egy varrodát üzemeltetett. Informátor című oknyomozó műsorunknak a volt alkalmazottak arról beszéltek: a jobbikos politikus többször nem fizette ki bérüket, van, akinek több százezer forinttal tartozik. Amikor egyikőjük ezt szóvá tette, Bíró László azt mondta: hozza a puskáját és menekülhetnek.

A témával részletesebben foglalkozunk a ma este 20 óra 30 perckor kezdődő Informátor című oknyomozó műsorunkban.

Bíró László, a baloldal szerencsi országgyűlési képviselőjelöltje magát helyi kisvállalkozónak definiálta, aki a tisztességesen dolgozóknak tisztességes munkakörülményeket és bért akar.

A Jobbikos politikus kiállt a varroda közepére és azt mondta, hogy amennyiben még itt az ő neve elhangzik akkor ő lelövöldöz itt mindenkit.

Volt alkalmazottjai máshogy látják Bíró Lászlót. Több dolgozó is megkereste az Informátort, az arcukat és hangjukat nem vállaló dolgozók azt állítják: Bíró László többször nem fizette ki bérüket. Van, akinek több százezer forinttal tartozik. Amikor egyikőjük ezt szóvá tette, Bíró László közölte: hozza a puskáját és menekülhetnek.

A Jobbik alelnöke politikai fikciónak nevezte a Bíró Lászlóról elhangzottakat.

Az Informátor stábja szembesítette Bírót korábbi dolgozóinak állításával, azonban a Jobbikos politikus nem válaszolt a kérdésekre.

A Jobbikos politikusnak nem ez az egyetlen botránya. Korábban antiszemita kijelentéseiről lett híres. Többek között „Judapestként” emlegette Budapestet, valamint a környékbeli szállodák zsidó vendégeit „tetűcsúszdásoknak” nevezte.

Borsod megyében október közepén tartanak időközi választást. Bíró László mögé a botrányok ellenére felsorakozott az MSZP, a Párbeszéd,a DK, az LMP és a Momentum is.

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!