2024. 05. 08. Szerda Mihály napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:45

Informátor

Informátor: A koronavírus elhozta a baloldali rémhírterjesztési módszer aranykorát

A koronavírustörvény elfogadása után borítékolható volt a nemzetközi hisztéria. Meg is érkezett menetrendszerűen a gyalázkodás, volt szó diktatúraépítéséről, Orbán Viktor teljhatalmáról, a parlament beszüntetéséről, csak a valódi tények nem kerültek szóba.

  • Informátor: A koronavírus elhozta a baloldali rémhírterjesztési módszer aranykorát

A kritikák azért sem túl jogosak, hiszen a jelenlegi járványhelyzetben Európa, de a világ összes országának kormánya próbálja a lehető legtöbb jogkört számára elérhetővé tenni, de emögött nem diktatórikus megfontolások állnak, hanem az, hogy a vírus elleni védekezés csak így működőképes, hiszen ebben az esetben gyorsreagálásra van szükség.

Ha már az Európai Uniónál és az onnan érkező kritikáknál tartunk. Az elmúlt időszakban belpolitikai vita alakult ki azzal kapcsolatban, hogy ellenzéki politikusok elkezdték azzal teleharsogni a sajtót, hogy kettő ezer milliárd forintnyi uniós segítséget kapott Magyarország a koronavírus elleni védekezésre. Iszonyatos összeg!

Az egyetlen probléma ezzel kapcsolatban, hogy szó sincs erről - ezt már Deutsch Tamás mondta az Informátornak. A Fidesz európai parlamenti képviselője leszögezte: a hírből annyi igaz, hogy az egyébként fejlesztésre szánt uniós forrásokat felszabadította az Európai Bizottság.

Tehát, azt a pénzt kaptuk meg, amit egyébként is megkaptunk volna. Magyarország az unió felé jó pályázónak számít, ami azt jelenti, hogy a felhasználható források nagyrészt mi már fel is használtuk. Szemben például Olaszországgal, ahol nem fordítanak olyan nagy gondot az EU-s lehetőségek fejlesztésre történő felhasználására. A magyar ellenzék ennek ellenére azt sulykolja, hogy az uniós pénzeket a magyar kormány csoportosítsa most át a víruselleni védekezésre.

A fake news gyártásban nemcsak az ellenzéki pártok vesznek részt. A koronavírus elhozta a baloldali médiumok rémhírterjesztési módszerének aranykorát. A legdurvább módszereket sem félnek használni.

Bővebben a teljes adásban:

 HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!