2022. 08. 12. Péntek Klára napja
Jelenleg a TV-ben:

Musis et Virtutibus - Múzsák és erények

Következik:

Vezércikk 03:00

Színes

Meghosszabbítják a legmagasabb fokú hőségriasztást

40 fok feletti csúcsértékkel tetőzött a kánikula pénteken. Mezőkövesden volt a legmelegebb ott kicsivel 40 foknál is többet mértek.

  • Meghosszabbítják a legmagasabb fokú hőségriasztást

Hétvégén valamelyest enyhül a meleg, hétfőre azonban visszatér a kánikula, ezért az országos tisztifőorvos hétfő éjfélig meghosszabbíttotta a legmagasabb fokú hőségriasztást. Az intézkedés miatt tegnap óta nem kell maszkot viselni a szociális intézményekben, és szintén a hőségriadó miatt mától az egész országban tilos tüzet gyújtani. Ez a kijelölt tűzrakóhelyekre is érvényes. A kánikula és a szárazság miatt ugyanis nagy a kockázata, hogy már a legkisebb szikrától is tűz alakul ki.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!