2022. 01. 24. Hétfő Timót napja
Jelenleg a TV-ben:

Plusz-minusz

Következik:

Hírek 14:00

Külföld

Nincs szövetség a baloldallal

Győztek a szociáldemokraták a vasárnapi német parlamenti választáson. Az első hivatalos eredmény szerint a szavazatok 25,7 százalékát szerezték meg. A második helyen a kereszténydemokrata pártszövetség áll 24,1 százalékkal. Ugyanakkor a kereszténydemokraták és a szociáldemokraták is kormányalakításra készülnek - de nem egymással lépnének szövetségre. A vasárnap esti eredményváróban elmondott beszédeikben mindkét párt kancellárjelöltje arról beszélt, hogy karácsonyig lezárná a kormányalakítási folyamatot. A kereszténydemokrata Armin Laschet azt mondta, a baloldallal nem kötnek szövetséget.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Egyre erőszakosabbak az embercsempészek

A további súlyos incidensek borítékolhatók – mondta el Globál című műsorunkban Demkó Attila, Matthias Corvinus Collegium Geopolitikai műhelyének vezetője.

Műsorok

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!