2022. 08. 08. Hétfő László napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Radar 04:00

Külföld

Két ember is megölte magát a Soros által támogatott szervezetnél

Borzalmas, mérgező munkahelyként jellemezték dolgozói az Amnesty International londoni székhelyét. Két alkalmazott is öngyilkos lett a Soros György által támogatott civil szervezetnél és egyre több kínos dolog kerül nyilvánosságra a szervezet működéséről.

,,Az Amnesty és más civil szervezet számára legyen az NGO, kereskedelmi vagy vallási szervezet, különösen nagy szükségünk van a szabad sajtóra, hogy beszámoljanak munkánkról amit helyi szinten végzünk” - mondta az Amnesty International főtitkára még január végén a Világgazdasági Fórumon Davosban.

A The Guardian brit napilap egy átfogó beszámolót írt a civil szervezet londoni székhelyének dolgozóiról, akik mérgező, szörnyű munkahelyként jellemezték a civil szervezetet. A nyilvánosságra hozott kivizsgálásra azért volt szükség, mert a tavalyi évben két alkalmazott is öngyilkos lett az intézménynél.

A munkavállalók a pszichológusok által végzett vizsgálatban hatalmi visszaélésről, zaklatásról és nyilvános megaláztatásról is beszámoltak. Ami azért is érdekes, mert a szervezet célja pont az, hogy az emberi jogokért küzdjön és megszüntesse a visszaéléseket, ahol azok csorbulnak. Ennek ellenére a cég éppen saját alkalmazottainál nem alkalmazza alapelveit. Beszámolók szerint rendszeres volt a faji, nemi és szexuális identitáson alapuló megkülönböztetés.

A 475 dolgozóval készült interjúk azt mutatják be, hogy a Nemzetközi Titkárság vezetői rendszeresen terrorizálták munkatársaikat..

A tavalyi halálesetek arra is rávilágítanak, hogy nem csak a londoni irodában vannak problémák. Az egyik alkalmazott a párizsi irodában lett öngyilkos, a másik, egy 28 éves gyakornok lány pedig Genfben dolgozott.

Kumi Naidoo főtitkár ,,mélységesen felkavarónak'' nevezte a dolgozók jelentéseit és azt ígérte, márciusig tervet dolgoznak ki a helyzet megoldására.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!