2024. 10. 26. Szombat Dömötör napja
Jelenleg a TV-ben:

A tanú

Következik:

Szélesvásznú történelem - A tanú 22:00

Külföld

Fej-fej mellett halad Donald Trump és Kamala Harris tíz nappal az amerikai elnökválasztás előtt + videó

Mindössze néhány százalék a különbség a két amerikai elnök-jelölt között, 10 nappal a választás előtt. A demokrata jelölt egy igazi republikánus fellegvárba, Texasba látogatott el, ahová magával vitte a világhíres énekesnőt, Beyonce-t is. Dunald Trump erre csak annyit reagált: Kamala Harris bulikázik, miközben a Közel-Keleten háború dúl.

  • Fej-fej mellett halad Donald Trump és Kamala Harris tíz nappal az amerikai elnökválasztás előtt + videó

Az oroszlán barlangjába merészkedett a demokraták elnökjelöltje. Kamala Harris a kampány hajrájában a csatatér államokat látogatja sorra. Most azonban kitérőt tett és megállt Texasban. Az államban 1976 óta nem tudott demokrata jelölt győzedelmeskedni. Texasban léptették életbe elsőként az egyik legszigorúbb abortusztörvényt az Egyesült Államokban. Harris csapata mégis ara számít, hogy pont ez a téma lehet ott a megfelelő hívószó.

"Texas, ami ebben az államban és az egész országban történik, az egy egészségügyi válság. Donald Trump pedig ennek a válságnak az alkotója. A saját szavaival büszkélkedik.Felmerül a kérdés: büszke arra, hogy nők halnak meg? Büszke arra, hogy az orvosokat és ápolókat életfogytiglan börtönbüntetésre ítélhetik, ha életmentő kezelést nyújtanak? Büszke arra, hogy a fiatal nők ma Amerikában kevesebb jogot élveznek, mint az anyáik vagy a nagyanyáik? Hogy merészeli ezt kijelenteni?”-tette fel a kérdést Kamala Harris.

„Háború zajlik, és ő bulizik” –így bírálta Donald Trump Kamala Harrist a texasi megállója miatt. Az eseményen részt vett Beyonce is, aki Freedom az az Szabadság című dalának aláfestésével konferálta fel a demokraták jelöltjét.

„Találkoztál már pár inkompetens emberrel. Tudod, hol van? Bulizik. Izrael éppen támad, háború zajlik, és ő pedig bulizik. Legalább mi azon dolgozunk, hogy újra naggyá tegyük Amerikát”-jelentette ki Donald Trump.

Közben A Patrióták Európáért delegációvezetői bejelentették, hogy részt vesznek Trump New York-i kampánynagygyűlésén. A Fidesz-KDNP EP-képviselőcsoport részéről Deutsch Tamás delegációvezető vesz részt a találkozón.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!