2024. 10. 26. Szombat Dömötör napja
Jelenleg a TV-ben:

A tanú

Következik:

Szélesvásznú történelem - A tanú 22:00

Belföld

Az egyik leghíresebb magyar stylistot vádolják pedofil bűncselekmény elkövetésével, a rendőrség nyomoz az ügyben

Nyomozást indított a rendőrség az ismert homoszexuális influenszer, Lakatos Márk botrányával összefüggésben, akiről egy intézetis fiú azt állította, hogy a baloldali véleményvezér 15 éves korában szexuálisan molesztálta őt. Lakatos egyelőre nem szólalt meg az ügyben.

  • Az egyik leghíresebb magyar stylistot vádolják pedofil bűncselekmény elkövetésével, a rendőrség nyomoz az ügyben

Nyomozást rendelt el Lakatos Márk homoszexuális influenszer botrányával kapcsolatban, ismeretlen tettes ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság – derült ki a rendőrség lapunknak küldött válaszából.

A férfiról néhány napja Ábrahám Róbert műsorában állította azt egy egykori intézetis fiú, hogy évekkel ezelőtt, amikor még kiskorú volt, fajtalankodott vele a baloldali véleményvezér, aki ráadásul a „gyermekvédelmi” influenszertüntetés egyik arca is volt.

A fiú arról is beszélt, hogy külön ember volt arra a célra, hogy az árvaházakban felkutassanak fiatal heteroszexuális fiúkat, akik nyomoruk okán megvásárolhatók homoszexuális együttlétekre, és a kiválasztott gyerekeket a kerítő le is szállította és átadta a megrendelőinek, ami után jutalékot kapott. A fiú elmondása szerint az „átadás” előtt drogot is kapott, majd a lakásban olyan dolgot is meg kellett tennie Lakatos Márkkal félelemből, amit nem akart.

A fiú videóvallomását – egy feljelentés keretében – eljuttatták a Fővárosi Főügyészségnek. Onnan a feljelentést megküldték a Budapesti Rendőr-főkapitányságnak, a BRFK pedig megkeresésünkre azt közölte, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányságra érkezett megkeresésére válaszolva tájékoztatjuk, hogy egy magánszemély által 2024. október 21-én a Fővárosi Főügyészségre tett beadványt a Fővárosi Főügyészség 2024. október 25-én a Budapesti Rendőr-főkapitányságra továbbította, és a BRFK még aznap nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen.

A rendőrség azt nem közölte, hogy milyen bűncselekmény gyanújával rendelték el a nyomozást. Lakatos egyelőre nem szólalt meg az ügyben. 

Ábrahám Róbert Tik-Tok-os videóját ebben a cikkben korábban már megosztottuk.

Forrás: Magyar Nemzet

Fotó: Facebook

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!