2023. 01. 29. Vasárnap Adél napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sajtóklub 19:10

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában - Volodimir Zelenszkij ukrán elnök titokban Kijevben találkozott William Burns-szel, az amerikai központi hírszerző ügynökség igazgatójával

A Háború Ukrajnában című műsorunk vendégei Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő és Dunda György kárpátaljai tudósító voltak.

  • Háború Ukrajnában - Volodimir Zelenszkij ukrán elnök titokban Kijevben találkozott William Burns-szel, az amerikai központi hírszerző ügynökség igazgatójával

Az Artemivszk (Bahmut) közvetlen peremkörzetéhez tartozó Kliscsijivka község teljes elfoglalásáról tett bejelentést Telegram-bejegyzésében Jevgenyij Prigozsin, a Wagner katonai magáncég alapítója.

Prigozsin elismerte, hogy Kliscsijivka környékén még mindig heves harcok folynak. Valótlannak nevezte azokat az állításokat, amelyek szerint az ukrán fegyveres erők menekülnének a donyecki régióban lévő Artemivszkből.

Moszkva közlése szerint a Herszon várost novemberben ismét birtokba vevő ukrán dandár csaknem maradéktalanul odaveszett Szoledarnál.

Donyeck körzetében mintegy 80 ukrán katonát öltek meg, míg Kupjanszk térségében több mint 30, Liman felé 60, a a donyecki régió déli részén pedig több mint 30 ukrán katona esett el.

Az orosz harcászati repülők, valamint a rakéta- és tüzérségi erők a jelentés szerint 98 élőerő- és hadfelszerelés-összpontosulásra, valamint 67 tüzérségi egység lőállására mértek csapást.

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök titokban Kijevben találkozott William Burns-szel, az amerikai központi hírszerző ügynökség igazgatójával. A névtelenséget kérő bennfentes elmondta: Burns egyeztetett az ukrán titkosszolgálatok vezetőivel is, és arról biztosította Zelenszkijt, hogy az Egyesült Államok töretlenül támogatja Ukrajnát.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!