2023. 09. 24. Vasárnap Gellért, Mercédesz napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Napindító 04:00

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában - Ukrajna az ENSZ biztonsági tanácsának sürgős összehívását kérte

Élőben elemeztük a legfrissebb ukrajnai háborús híreket.

  • Háború Ukrajnában - Ukrajna az ENSZ biztonsági tanácsának sürgős összehívását kérte

Egy francia EP-képviselő szerint a felelőtlen brit politika eredménye, hogy Oroszország taktikai atomfegyvereket telepít Belaruszba. Thierry Mariani egy interjúban arról beszélt: "Az Egyesült Királyság döntése, hogy szegényített uránnal töltött lövedékeket szállít Kijevnek, az eszkaláció új szakaszát nyitja meg.

Ez összhangban van külpolitikai hagyományaival, mert London 4 évszázada próbálja megosztani az európai kontinenst – mondta a francia képviselő. Ukrajna az ENSZ-hez fordult, miután Vlagyimir Putyin szombaton bejelentette, hogy évtizedek óta először nukleáris fegyvereket helyez el Fehéroroszországban, mivel Oroszország és a Nyugat viszonya tovább romlott.

Donald Trump volt amerikai elnök a kialakult helyzetre reagálva felszólította az amerikai állampolgárokat, hogy most kezdjenek imádkozni.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Globál: Egynapos háborúban dőlt el Karabah sorsa

Globál: Egynapos háborúban dőlt el Karabah sorsa

Berobbant a lőporos hordó a Kaukázusban. Az ukrán háború tombolása közepette vitték dűlőre az azeriek régi történelmi konfliktusukat az örményekkel. A Globálban Vasa Lászlóval, a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatójával beszélgetünk a témáról.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Háború Ukrajnában: „Az ukrán gabona valójában amerikai gabona”

Háború Ukrajnában: „Az ukrán gabona valójában amerikai gabona”

Árendás Péter külpolitikai szerkesztő elemezte a legfrissebb híreket, majd Somkuti Bálintot, az MCC Geopolitikai Műhelyének kutatóját kérdezték műsorvezetőink. Adásunk második felében vendégünk volt Bidló Gábor, a Budagabona ügyvezető igazgatója, majd kapcsoltuk Lődár Jenő görögkatolikus áldozópapot.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!