2022. 05. 24. Kedd Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 08:00

Globál

Globál: Káosz Kazahsztánban

Eddig Közép-Ázsia legnyugodtabb és legstabilabb országának tartották, mégis mindössze pár nap elég volt arra, hogy véres polgárháború szélére sodródjon! Kazahsztánt a szakadék széléről rángatták vissza, vajon milyen sérelmek vezettek a lakosság lázadásához és kik ültek fel a népharag hullámaira, hogy államcsínyt kövessenek el az országban?

 

Aztán, honvédek a Szaharában! Milyen feladatai vannak a magyar katonáknak Maliban, a muszlim szélsőség ellen vívott küzdelem afrikai frontállamában?

Macronnál a kezdeményezés, Scholz még nem vette fel a tempót. A hiperaktív francia elnök kész helyzetet teremtett a német kancellár számára több fontos területen, az Európai Unióban. Európa jövője múlik a francia-német kapcsolatokon?

És 30 évnyi barátság! Magyarország három évtizede, az elsők között vette fel a diplomáciai kapcsolatot Szlovéniával. Az alig kétmilliós ország a fejlődésben igen messzire jutott, számunkra azonban igazi ismeretlen ismerős, azaz a legkevésbé ismert szomszédunk maradt.

Teljes adás:

Hír TV

 

További epizódok

Globál: CPAC - Konzervatív gondolatok a világról

Többek között Václav Klaus korábbi cseh államfő adott exkluzív interjút kollégánknak, Tóth Gábor a Konzervatív Politikai Akció Konferenciáján, a CPAC-en. 2022. május 21.

Globál: Már az amerikaiak is érzik az olajár drasztikus emelkedését

Vendégünk volt Kiss Rajmund, a Mathias Corvinus Collegium diplomácia műhelyének vezetője. Műsorvezető: Gantner Barnabás. 2022. május 07.

Globál: A nyílt összecsapás felé sodródik-e a NATO és Oroszország?

A stúdióban Szenes Zoltán altábornagy, a Nemzeti közszolgálati Egyetem professzor emeritusa, korábbi vezérkari főnök. Műsorvezető: Gantner Barnabás 2022. április 30.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!