2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Főhős

Főhős: Gyurcsány Ferenc még mindig mindenre képes a hatalomért

A Hír TV Főhős című műsorában folytatták Gyurcsány Ferenc DK-vezér pályafutásának bemutatását a 2018-as választásoktól az EP-választásig. A múltat pedig Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettessel idézték fel.

  • Főhős: Gyurcsány Ferenc még mindig mindenre képes a hatalomért

A mostani részben a DK kampányzárójától folytatták Gyurcsány Ferenc ámokfutásának ismertetését, ahol nemcsak Orbán Viktort ekézte, hanem a határon túli magyarok szavazati jogát is abban a pillanatban elvette volna. De az azóta szabályos mémmé vált kígyós jelenet sem maradhatott ki. 

Apáti Bence, a műsor házigazdája elmondta, hogy a 2018-as év már nem tartogatott sok izgalmat. Az EP-választásra és az előválasztásra, összefogásra készült az ellenzék. De Gyurcsány 2019 elején már túltolta. Minden áron kormányt akart váltani a szerintük csak rabszolgatörvényként emlegetett módosítás miatt. 

Nem volt ez másként évértékelő beszédében sem. Mindenért is a kormány és Orbán volt a hibás.

Így fordult rá a bukott miniszterelnök az EP-kampányra, nem véletlenül. 

Szó esett arról is, hogy a DK listáját Gyurcsány Ferenc felesége, Dobrev Klára vezette. Természetesen

A voksolás napját hihetetlen várakozás előzte meg, hiszen itt már nem dupla vagy semmi volt a tét, hanem az, hogy ki lehet az ellenzék vezére. A Gyurcsány-Dobrev házaspár kihasználta a kampánycsendet és az utolsó pillanatokban is voksolásra buzdította híveit.

Célt is értek, azóta Klára asszony Brüsszelben uszít a magyar nemzet egésze ellen. 

A műsor második felében Semjén Zsolt KDNP-s miniszterelnök-helyettessel folytatták a múltidézést.

A miniszterelnök-helyettes pártjáról, a privatizációról, és az irreális ígéretekről is beszélt.

Végül elhangzott, hogy egy hét múlva újabb fejezeteket ismerhetünk meg a „nagy visszatérő” Gyurcsány Ferenc életéből.

Teljes adás:

Hír TV

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Főhős: Láng Zsolt, a veterán fideszes

Főhős: Láng Zsolt, a veterán fideszes

Mai adásunkban felidéztünk néhány korábban kiszivárgott hangfelvételt. És velünk volt Láng Zsolt a Fidesz fővárosi frakcióvezetője, akivel gyermekkori élményeiről is beszéltünk.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!