2023. 12. 07. Csütörtök Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Főhős

Főhős: Láng Zsolt, a veterán fideszes

Mai adásunkban felidéztünk néhány korábban kiszivárgott hangfelvételt. Felidézzük a szocialista Tóth József és a dögei polgármester lebukását. És velünk volt Láng Zsolt a Fidesz fővárosi frakcióvezetője, akivel gyermekkori élményeiről is beszéltünk.

  • Főhős: Láng Zsolt, a veterán fideszes

Emlékeznek még Tóth Józsefre, a volt szocialista országgyűlési képviselőre és polgármesterre? Ha nem, akkor felidézzük hogyan derült ki, hogy egy 30 milliós hiányt miképp kell lepapírozni.

Húzódott a dögei polgármester ügye is. A független Vincze Ferenc Tibort szintén egy hangfelvétel buktatta le. A település első embere ezen arról beszél, hogy 20 millió forintot akar lefölözni egy építési vállalkozónak megszerzett több mint 200 milliós uniós támogatásból.

A felvételen az is elhangzik, hogy korábban 8 millió forint kenőpénzt már kapott a cégtől. A nyíregyházi nyomozó ügyészség vezető beosztású hivatalos személy által elkövetett vesztegetés miatt indított nyomozást.

A dögei polgármester menekült az igazságszolgáltatás elől, és beutaltatta magát a nagykállói pszichiátriára, ahol a HírTV talált rá és elvitték a böribe.

Vendégünk Láng Zsolt, a Fidesz fővárosi frakcióvezetője volt, akivel arról beszélgettünk, mit sportolt gyerekkorában, a családi indíttatásról és politikáról is kérdeztük.

„30 éve vagyok a II. kerületi Fidesznek a tagja, tehát veterán vagyok. Szerintem sokunkkal megtörtént abból a generációból, amihez én tartozom, hogy ugye 1989 júniusában volt Nagy Imre újratemetése és szerintem ez a demokráciának egy mérföldköve. Elhangzott ott az a bizonyos Orbán Viktor beszéd és emlékszem nem engedtek el a szüleim, de otthon hallgattuk. (…) Gimnazista voltam és hallgattuk a beszédet, láttam a szüleim arcán, talán édesanyának egy-két könnycsepp is a szemében volt. (…) Ez után a beszéd után gondoltam úgy egy gimnáziumi osztálytársammal, hogy leblattyogunk a II. kerületi Fidesz irodába”

- mondta Láng Zsolt, a Fidesz fővárosi frakcióvezetője.

Teljes adás:

HírTV

További epizódok

Főhős: Koncz Zsófia – Ha Szerencsre gondolok, alapvetően a család jut eszembe

Főhős: Koncz Zsófia – Ha Szerencsre gondolok, alapvetően a család jut eszembe

A Hír TV Főhős című műsorának Koncz Zsófia, frissen megválasztott fideszes országgyűlési képviselő volt a vendége. 2020. december 14.
Főhős: Fekete Péter tinédzserként 400 forintot kért egy fellépésért

Főhős: Fekete Péter tinédzserként 400 forintot kért egy fellépésért

Nagyra törő tervek, tiszavirág életű politikai karrierek. A stúdióban pedig Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár válaszolt Apáti Bence kérdéseire. 2020. december 07.
Főhős: Szabó Tünde szerint Magyarország a sport aranykorát éli

Főhős: Szabó Tünde szerint Magyarország a sport aranykorát éli

Mai kishalunk Gyöngyösi Márton volt, Szabó Tünde államtitkár pedig, úszó múltjáról beszélt. 2020. november 23.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!