2023. 01. 30. Hétfő Martina, Gerda napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 06:50

Főhős

Főhős: Koncz Zsófia – Ha Szerencsre gondolok, alapvetően a család jut eszembe

A Hír TV Főhős című műsorában felelevenítettünk néhány olyan dolgot, amit a Gyurcsány-korszakban benézett a titkosszolgálat, de a kém-ügyet is felelevenítettük. Az adás második részének pedig Koncz Zsófia, frissen megválasztott fideszes országgyűlési képviselő volt a vendége, aki mesélt többek között arról, hogyan került közel a zenéhez , a tánchoz valamint, hogy milyen munkát végzett Washingtonban.

  • Főhős: Koncz Zsófia – Ha Szerencsre gondolok, alapvetően a család jut eszembe

Szerencs Tokaj-hegyalja Kapuja, így is ismerik. Én ott töltöttem a gyerekkoromat, ott nőttem fel, ott jártam óvodába, általános iskolába és gimnáziumba is és úgy gondolom, hogy egy ilyen Szerencs méretű kisváros tényleg tökéletes hely arra, hogy az ember ott felnőjön, nekem nagyon sok pozitív és jó emlékem volt. Nyilván, ha Szerencsre gondolok akkor alapvetően a család jut eszembe, az, hogy gyerekkoromban már az óvodaválasztás is azért volt mert édesapám egyébként matematika-fizikaszakos tanár, nyilvánvalóan egy pedagógus gyermek az óvodába az az iskola mellé jár, ahol a szülő tanít, így együtt tudtunk mindig menni óvodába. Mindig apa vitt óvodába, iskolába. Egy olyan gyerekkorom volt, amiben nagyon sok lehetőséget kapott az, hogy kipróbáljam az iskola mellett azokat a lehetőségeket, amiket a szerencsi oktatás biztosított(…)

- mondta Koncz Zsófia, frissen megválasztott fideszes országgyűlési képviselő.

Hír TV

További epizódok

Főhős: Fekete Péter tinédzserként 400 forintot kért egy fellépésért

Főhős: Fekete Péter tinédzserként 400 forintot kért egy fellépésért

Nagyra törő tervek, tiszavirág életű politikai karrierek. A stúdióban pedig Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár válaszolt Apáti Bence kérdéseire. 2020. december 07.
Főhős: Láng Zsolt, a veterán fideszes

Főhős: Láng Zsolt, a veterán fideszes

Mai adásunkban felidéztünk néhány korábban kiszivárgott hangfelvételt. És velünk volt Láng Zsolt a Fidesz fővárosi frakcióvezetője, akivel gyermekkori élményeiről is beszéltünk. 2020. november 30.
Főhős: Szabó Tünde szerint Magyarország a sport aranykorát éli

Főhős: Szabó Tünde szerint Magyarország a sport aranykorát éli

Mai kishalunk Gyöngyösi Márton volt, Szabó Tünde államtitkár pedig, úszó múltjáról beszélt. 2020. november 23.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!