2021. 09. 20. Hétfő Friderika napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Híradó 22:00

Európai híradó

Európai híradó: A professzionális lehallgatásnak nem marad nyoma a telefonon

Akár a figyelemterelést is szolgálhatja az alaposan megtervezett, gondosan felépített Pegazus-ügy, amiben a bizonyosság kevés, a sejtetés annál több. Már csak az a kérdés, hogy mire akarták a közvéleményt felkészíteni, milyen botránynak akartak az elejébe menni a Pegazus-üggyel? Utána pedig a németországi árvízkatasztrófa volt a téma a Európai híradóban.

PEGAZUS-ÜGY KÉRDŐJELEKKEL

Figyelemterelést is szolgálhat az alaposan megtervezett, gondosan felépített Pegazus-ügy. Ezzel is foglalkozott ma az Európai Híradó. Pontosan a mögöttes szándékokról beszélgetett Dér Stefi műsorvezető vendégével, Földi László titkosszolgálati szakértővel.

SENKI SEM FIGYELMEZTETTE A LAKOSOKAT A KÖZELGŐ KATASZTRÓFÁRA

179 halott és még mindig több mint 100 eltűntként nyilvántartott ember. Évtizedek óta nem látott pusztítást, áradásokat és földcsuszamlásokat okozott az özönvízszerű esőzés a németországi Rajna-vidék-Pfalz és Észak-Rajna-Vesztfália tartományokban.

Krisztina Koenen újságírót arról kérdezte a műsorvezető, hogy miért nem működött a német katasztrófaelhárítás és kit tartanak felelősnek a tragédiáért a német polgárok.

Hír TV

 

További epizódok

Európai híradó: Magyarországot és Lengyelországot kritizálta az Európai Bizottság elnöke

Ursula von der Leyen beszédében szóba került még a bevándorlás, Afganisztán, a biztonsági helyzet, a klímavédelem no és persze az LMBTQ-mozgalom is 2021. szeptember 18.

Európai híradó: A magyar választásokba akar beavatkozni az Európai Bizottság

A magyar parlamenti választásokba akar beavatkozni az Európai Bizottság. 2021. szeptember 11.

Európai híradó: Vége a dízelkorszaknak

A tervek szerint 2035-től csak új, károsanyag-mentes gépkocsit lehet majd regisztrálni az Európai Unióban. Erről is szó volt az Európai híradóban. 2021. szeptember 04.

Legfrisebb híreink

Hekkertámadás vagy rendszerhiba?

Továbbra sem lehet tudni, miért mondott csődöt az ellenzéki előválasztás rendszere a hétvégén. A Napi aktuális vendége volt Ifj. Lomnici Zoltán jogi szakértő.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!