2022. 01. 25. Kedd Pál napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Hírek 14:00

Csörte

Csörte: Szükséges az állami támogatás a magyar film túléléséhez

ELKXRTUK - Pörgős, izgalmas politikai krimi - írta sok lap a premier után a filmről. Október 21-én volt a bemutató, ami az őszödi beszédet követő 2006-os zavargásokról szól. Sokáig Gyurcsány-filmként aposztrofált, most sokak szerint inkább Dobrev Klárát állítja a középpontba. És ahogy az magyar filmek premierje után illik, a hazai sajtó igyekezett mielőbb kritikát közölni róla.

A Nap Vitájában az Elkxrtuk utóhatásairól és a magyar filmek külföldi megítéléséről cserélt eszmét két filmproducer: Kálomista Gábor és Muhi András.

Kálomista Gábor szerint annyira sikeres a 2006-os eseményeket bemutató film, hogy máris jöhet a második rész, Muhi András pedig azt hangsúlyozta, hogy egy producer akkor sikeres ha a jövővel, és nem a múlttal foglalkozik.

A második részben a vitát Csizmadia Tamás és M. Kende Péter elemezte. Aki pedig a szabályokat betartatta: Pindroch Tamás.

Teljes műsor:

További epizódok

Csörte: Sorsdöntő népszavazás áprilisban

A Csörtében Ungár Péter csapott össze Ferencz Orsolyával. 2022. január 24.

Csörte: LMBTQ-mesekönyv a svéd óvodásoknak

A nap vitája! A Hír Televízió politikai vitaműsorában bármi megtörténhet, és nincs mellébeszélés. LMBTQ-csomagokkal érzékenyítik a svéd és az osztrák óvodásokat, hazánkban az emberek dönthetnek a gyermekek szexuális neveléséről.  2022. január 21.

Csörte: Elszálltak az élelmiszerárak Európában

Kapronczai István és Éder Tamás vitatkozott a Csörtében. 2022. január 20.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!