2024. 05. 27. Hétfő Hella napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Napi aktuális 05:00

Címlap

Címlap: Orbán Viktor a magyarok hangját képviseli

Orbán Viktor valóban a magyarok hangját képviseli, ellentétben az ellenzékkel, akik pedig saját érdekek után mennek és saját helyezkedésüket tartják szem előtt - hangzott el a Hír TV Címlap című műsorában.

  • Címlap: Orbán Viktor a magyarok hangját képviseli

A pénteken bejelentett EP-kampányt és Orbán Viktor beszédét elemezte a Hír TV legújabb műsorában Horváth Zsófia, a 888.hu szerkesztője, Jobbágyi Zsófia a Magyar Hírlap lapszerkesztője és Rácz Zsófia, az Alapjogokért Központ elemzője. Elmondták, a Fidesz kiemelkedő sikerét abban látják, hogy Orbán Viktor valóban a magyarok hangját képviseli, ellentétben az ellenzékkel, akik pedig saját érdekek után mennek és saját helyezkedésüket tartják szem előtt.

Szó volt még Szabó Tímea parlamenti felszólalásáról is, amikor kijelentette 2 forintért még saját édesanyjukat is eladnák a Fidesz-KDNP tagjai. A szakértők szerint az ellenzéknek már nincsenek érvei, ezért kiabálnak, szitkozódnak és káromkodnak. Elmondták, szerintük az ellenzéki pártok játszanak, ezért rakják ki mutatóba a nőket, hiszen a kedvenc szerepük az áldozat szerep, jobban áll egy nőnek.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Orbán Viktor: Hajrá, Alexandra! + videó

Orbán Viktor: Hajrá, Alexandra! + videó

A mostani főpolgármester úrnak a tudása az leértékelődött az elmúlt időszakban. Ő egy dolgot tud, azt jól tudja, kötözködni a kormánnyal – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-oldalára feltöltött videóban.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Címlap: Az EP-ben intézményesítették az elmebajt

Címlap: Az EP-ben intézményesítették az elmebajt

A Címlapban Párkányi Eszter, az az Alapjogokért Központ elemzője, Timkó Eszter színművésznő, Laborczy Szilvia, a Néven Nevezem blog szerkesztője és Sáfár Mónika, színművésznő. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.
Címlap: Megint egy kisebbség hangoskodik

Címlap: Megint egy kisebbség hangoskodik

A gyermekvédelmi törvény kapcsán pont a gyerekekről sikerült elterelni a figyelmet? A Címlapban Fodor-Horváth Zsófia, Szőnyi Kinga és Rátkai Erzsébet. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!