2024. 05. 25. Szombat Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Csinibaba

Következik:

Szélesvásznú történelem - Csinibaba 22:15

Címlap

Címlap: Kellenek a tisztább karakterek a DK-nak

Több nőt akar az Európai Parlament döntéshozó szerveibe a momentumos Cseh Katalin, aki saját bevallása szerint négy szakbizottságnak a tagja közben pedig a frakciójának az alelnöke is. Mitől lesz más, ha ugyanannyi nő lesz a testületekben, mint férfi? Ez már egyfajta feminista akarat vagy valóban a nemek közti egyenlőség iránti valós igény. Előtte azonban szóba kerül, hogy meddig érnek a DK „polip karjai’’ és milyen gyorsan lehet fellépdelni a politikai ranglétrán. A Hír TV Címlap című műsorának Kunfalvi Nóra újságíró, Párkányi Eszter, az Alapjogokért Központ elemzője és Fodor-Horváth Zsófia, a 888.hu újságírója voltak M. Dobos Marianne vendégei.

  • Címlap: Kellenek a tisztább karakterek a DK-nak

A DK-nak minek kell Kálmán Olga, csak azért, mert ismerik? – kérdezte M.Dobos Marianne, műsorvezető.

Igen, épp ezt akartam mondani, lehet, hogy Kálmán Olga mindezt sikerként éli meg, de, akinek ez biztos siker az a DK. Megpróbálnak olyan arcokat találni a politikájukhoz, akiket az emberek ismernek, így például Vágó Istvánt, akit ismernek a Legyen ön is milliomósból, Kálmán Olgát az ATV-ből

Most már Gréczy Zsoltot is – tette hozzá nevetve Kunfalvi Nóra, újságíró.

Igen, most már Gréczynek is sok oldalát láthattuk az elmúlt időszakban. Tehát olyan politikusokat keresnek, akiket az emberek be tudnak azonosítani, mert ugye kisebb pártoknál az MSZP-nek egy sokadrangú politikusát, ha sokat is látják egy plakáton nem biztos, hogy be tudják azonosítani

-          mondta Párkányi Eszter az Alapjogokért Központ elemzője.

Meg azért a DK-ban nagyon sokan, kimondom, mocskosak, mert, hogy azért kellene olyan alakok, akik még tiszták, nem a politikából jönnek, hanem külső körökből. Úgymond nem fertőzte meg őket a politika betegsége, aztán persze, de. Gyurcsánynét se véletlenül hívjuk így, mert, aki ugyanúgy tud hazudni, mint a férje az gyakorlatilag ugyanaz az ember ebben az esetben, politikusként abszolút. Kellenek a tisztább karakterek a DK-nak

-          mondta Fodor-Horváth Zsófia a 888.hu újságírója.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ottó – Hogyan hat ránk a háborúpárti lobbi? + videó

Ottó – Hogyan hat ránk a háborúpárti lobbi? + videó

Az Ottó közéleti riportműsor mai témája, a háború, azon belül pedig, hogy hogyan hat ránk a háborúpárti lobbi. Erről Horváth Józsefet, az Alapjogokáért Központ biztonságpolitikai tanácsadóját kérdeztük. Második riportunkban a hajléktalan kérdést vesszük górcső alá, és ellátogatunk a Rákóczi térre is.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Címlap: Az EP-ben intézményesítették az elmebajt

Címlap: Az EP-ben intézményesítették az elmebajt

A Címlapban Párkányi Eszter, az az Alapjogokért Központ elemzője, Timkó Eszter színművésznő, Laborczy Szilvia, a Néven Nevezem blog szerkesztője és Sáfár Mónika, színművésznő. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.
Címlap: Megint egy kisebbség hangoskodik

Címlap: Megint egy kisebbség hangoskodik

A gyermekvédelmi törvény kapcsán pont a gyerekekről sikerült elterelni a figyelmet? A Címlapban Fodor-Horváth Zsófia, Szőnyi Kinga és Rátkai Erzsébet. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!