2020. május 28.,
csütörtök, Emil, Csanád napja

Címlap: A DK és Gyurcsányék neve összeforrt az aljassággal

Hír TV

2019. július 15., hétfő 21:56

Jobbágyi Zsófia, a Magyar Hírlap lapszerkesztője, Párkányi Eszter, az Alapjogokért Központ elemzője és Fodor-Horváth Zsófia, a 888.hu újságírója a Hír TV Címlap című műsorában Kis Kornélia műsorvezetőnő vendégeként elemezték a brüsszeli eseményeket, de szóba került Szanyi Tibor, az influencer Vona Gábor visszatérési próbálkozása, Demeter Márta valamint a facebook indokolatlan cenzúrája is.

A DK hadat üzent a Fidesznek, fúrni fogják Brüsszelben a fideszes képviselőket. Az M1 birtokába került egy email amely szerint, a balliberális oldalon minden eszközzel próbálják megakadályozni, hogy fideszes képviselők fontos pozíciókat tölthessenek be az Európai Parlament bizottságaiban. Mit szóltok ehhez? – kérdezte Kis Kornélia műsorvezetőnő.

Olyan értelemben ez nem meglepő, hogy ilyen feltételezése eddig is mindenkinek volt, hogy ez a koncepció. Most ez bizonyosságot nyert. Ez azért volt vicces mert mindig próbálták letagadni. A „jobboldalnak üldözési mániája van”, „nem is úgy van” és hasonlókkal, aztán látjuk, hogy mégis. Az, hogy a DK így viselkedik, az valószínűleg azért sokkal látványosabban mint korábban, mert 3 képviselőjük került ki és a Momentummal nagyon szoros egységet alkotnak ebben a harcban. Az igazság az, hogy egyáltalán nem törődnek azzal, hogy a magyar választóknak erről mi a véleménye. Úgy gondolom, hogy inkább az európaiaknak csinálnak politikát és a magyar emberek csak arra kellettek nekik, hogy kijuttassák őket az Európai Parlamentbe. Lássuk be, kinek szimpatikus az, hogy magyar képviselők magyar képviselőket fúrnak.

-          válaszolt Jobbágyi Zsófia, a Magyar Hírlap lapszerkesztője.

 

Igazából ez egy újabb bizonyíték arra, hogy olyan szinten szenvednek Orbán-fóbiától, hogy ez a gyűlölet hajtja őket és semmi másra nem tudnak gondolni. Szerintem itt két nagyon fontos dologra is rámutatott Zsófia, az egyik az, hogy ezt nem a DK csinálja egyedül, hanem gyakorlatilag az összes ellenzéki párt az EP-ben. Másrészt pedig arra, hogy figyelmen kívül hagyják a magyar választók akaratát, hiszen nem véletlenül szerzett a Fidesz az Európai Parlamentben 13 helyet és így, az arány miatt az EP-ben a szokásjog alapján egyébként jogosultak ezekre az alelnöki pozíciókra a bizottságokban. Itt igazából arról van szó, hogy egyáltalán nem érdekli őket. A másik pedig az, hogy palinak nézik az összes többi képviselőt Brüsszelben, hiszen nem mindenki tudja, hogy milyen belpolitikai folyamatok vannak Magyarországon. Elhiszik nekik azokat a blődségeket amiket szintén email-ek formájában terjesztenek az EP-ben. Ez abból is látszik, hogy a Sargentini-jelentést is megszavazták a képviselők, ami hemzsegett a hazugságoktól, csak az senkit nem érdekelt mert elhitték az ellenzéki képviselőknek, hogy itt Magyarországon diktatúra van.  

-          tette hozzá Párkányi Eszter, az Alapjogokért Központ elemzője.

 

Én is azt gondolom, hogy ők jobban utálják Orbán Viktort mint amennyire szeretik a hazájukat és ezért most már bármire képesek. Sajnálatos módon nem meglepő az ami történik, ugye a DK és Gyurcsányék neve már eléggé összeforrt az aljassággal és a más hátába a kés belevágásával. Így nem meglepő az amit csinálnak, az pedig, hogy ebben a buliban benne van a Momentum is még érthetőbbé teszi az egészet, hiszen ők egyébként nem csinálnak mást mint kint Brüsszelben Brüsszel érdekeit képviselik, nem pedig a magyarokét.

-          reflektált az elhangzottakra Fodor-Horváth Zsófia, a 888.hu újságírója.

 

Ez egy ilyen kicsinyes politikai bosszú a részükről? – kérdezett közbe Kis Kornélia.

Szerintem ők tényleg így működnek, szerintem nem a bosszút látjuk, hanem a valós működésüket. Ők tényleg nem azért vannak ott abban a pozícióban mert a magyar választók hangját, akaratát képviselik, hanem saját maguk és Brüsszel érdekeit képviselik.

-          mondta Fodor-Horváth Zsófia.

 

Hír TV