2023. 12. 08. Péntek Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

A közvetítő 11:00

Címlap

Címlap: A plusz pánikkeltésnek nincs itt a helye

Újabb szigorítást vezetett be a kormány a koronavírus miatt. De még mindig sok a kérdés a végrehajtásukat illetően. Maradjunk otthon - hangzik el a tanács, de hogyan tanítsuk mi magunk gyermekeinket, menjünk-e sétálni a szabadba, hogyan védekezzünk és hogyan tálaljuk mindezt a gyereknek? Ezt a témát járják körül a hölgyek, név szerint Kunfalvi Nóra, újságíró, Őry Mariann, a Magyar Hírlap főmunkatársa és Fodor-Horváth Zsófia, a 888.hu újságírója M. Dobos Marianne műsorvezetése mellett a Címlap mai adásában.

  • Címlap: A plusz pánikkeltésnek nincs itt a helye

Gyerekszáj: Anya, ha megkapja valaki a koronavírust akkor ő király lesz? Ezen most nevetünk, de nagyon sok gyermek 4-5-6 évesen nem érti, hogy mi történik. Szerintetek, hogy kell most ez az egész szituációt tálalni nekik? - kérdezte M.Dobos Marianne, műsorvezető.

Szerintem az érthető, hogy nem értik a felnőttek sem értik pontosan, hogy mi történik meg annyira sok helyről érkezik annyira sok információ, hogy gyakorlatilag ez az egész feldolgozhatatlan. Én azt gondolom, hogy őszintének kell lenni, de azért egy ernyőnek is kell lenni szülőként a gyermek felé, azért mindent nem kell elmondani meg pánikot nem kell kelteni bennük, annyit kell elmondani, amit ők még gyerekként fel tudnak fogni és ami fontos, ami például a higiéniai szabályokat illeti

- mondta Fodor-Horváth Zsófia.

Na igen, de influenza járvány idején nem ürítették ki az iskolákat, akkor most miért teszik? - vetette fel a következő kérdést M.Dobos Marianne.

Ez is egy fontos dolog, amiről beszélni kell velük mindenképpen mert érzékelik azt a feszültséget, azt a feszült állapotot, ami most körülvesz minket. Elbagatelizálni sem kell feléjük, el kell mondani, hogy ez itt most valami olyan dolog, ami még nem volt, de azért nem biztos, hogy ez egy pestissel egyenértékű, tehát a plusz pánikkeltésnek nincs itt a helye - folytatta Fodor-Horváth Zsófia, a 888.hu újságírója.

Hír TV

További epizódok

Címlap: Az EP-ben intézményesítették az elmebajt

Címlap: Az EP-ben intézményesítették az elmebajt

A Címlapban Párkányi Eszter, az az Alapjogokért Központ elemzője, Timkó Eszter színművésznő, Laborczy Szilvia, a Néven Nevezem blog szerkesztője és Sáfár Mónika, színművésznő. Műsorvezető: M. Dobos Marianne. 2021. július 01.
Címlap: Megint egy kisebbség hangoskodik

Címlap: Megint egy kisebbség hangoskodik

A gyermekvédelmi törvény kapcsán pont a gyerekekről sikerült elterelni a figyelmet? A Címlapban Fodor-Horváth Zsófia, Szőnyi Kinga és Rátkai Erzsébet. Műsorvezető: M. Dobos Marianne. 2021. június 24.
Címlap: Térdeljenek le azok az országok, amelyek a mai napig kizsigerelik a gyarmatokat

Címlap: Térdeljenek le azok az országok, amelyek a mai napig kizsigerelik a gyarmatokat

A Címlap vendégei Timkó Eszter színművész, Párkányi Eszter, az Alapjogokért Központ elemzője és Kondor Katalin újságíró voltak. 2021. június 10.

Legfrissebb híreink

Katarba invitálta volna az EP elnökét Eva Kaili

Katarba invitálta volna az EP elnökét Eva Kaili

Csaknem egy évvel az eset napvilágra kerülése után újabb és újabb részletek derülnek ki a brüsszeli korrupciós botránnyal kapcsolatban. Az egyik fő gyanúsított, a volt EP-alelnök Eva Kaili például a katari futball-világbajnokságra invitálta Roberta Metsola EP-elnököt.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!