2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Civil kör

Civil kör: Trump ellen a politikai elit esküdött össze!

Szintet lépett Amerikában a szabadság elleni harc, immár a hivatalban lévő elnök is letiltható szinte az összes közösségi oldalon, amit zajos ünnepléssel fogad a baloldal, nincs az a szint, ami alá ne tudna süllyedni a Jobbik, ráadásul orosz kapcsolataik miatt is magyarázkodhatnak a pártban és újabb gumicsontot talált Brüsszel hazánk támadására, ezúttal a rasszizmust használva varázsigeként. Ezek a Civil kör témái, a műsor vendégei pedig Ferencz Orsolya űrkutató, Kovács István az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója, Vágvölgyi Gergely újságíró és Bakos Zoltán fotográfus voltak.

  • Civil kör: Trump ellen a politikai elit esküdött össze!

Nem csitulnak az indulatok Amerikában. Az elmúlt napok eseményei milyen jövőképet mutatnak? 

 "(…) Ezek a folyamatok meglehetősen aggodalmat keltőek, már a német kancellár is és a francia elnök is kifejezte aggodalmát. Ez a tendencia, miszerint – senki által nem ellenőrzött és senki által meg nem választott felületek és tulajdonosi körök döntsenek el, adott esetben ilyen kérdéseket, hogy ki szólalhat meg a nyilvánosságban és ki nem – ez mindenképpen egy veszélyes irány."

Ez egy nagy kísérlet, ami most zajlik.

"A probléma nem ma keletkezett, évek óta lehetett sejteni, hogy ebből ez lesz. Nagy kérdés, hogy tudunk-e ezzel valamit kezdeni?"

- fejtette ki véleményét Ferencz Orsolya űrkutató

 

Trump ellen a politikai elit esküdött össze – erőt demonstráltak! 

- tette hozzá Kovács István az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója. 

 

Amerikában egy banánköztársaság működik. A Google és egyéb nagy vezetők mondják meg ki legyen az elnök. Nagyon veszélyes most Amerika.

- véli Bakos Zoltán fotográfus

Én a baloldalt nem menteném fel. Abból a kottából játszanak. Ez a politikai elit az új baloldali kánont énekli és azt a programot valósítja meg, amelyet már konkrétan neomarxista erők diktálnak tollba. (..) Egy olyan világban, ahol ezt meg lehet tenni már csak színleg vagyunk demokrácia!

Ez egy véleménydiktatúra 

- mondta Vágvölgyi Gergely újságíró.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!