2024. 02. 25. Vasárnap Mátyás napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Szélesvásznú történelem - Elveszett illúziók 11:00

Civil kör

Civil kör: Mindent támadnak, ami a normalitást képviseli!

  • Civil kör: Mindent támadnak, ami a normalitást képviseli!

Összehangolt támadás zajlik Magyarország ellen a pedofilellenes-törvénycsomag miatt, az Európai Bizottság fontosabbnak tartja az állatok jogait, mint az őshonos kisebbségek megsegítését és a Fidelitas megelégelte a méhlegelőknek csúfolt gazok jelenlétét Budapest közterületein. Trombitás Kristóf vendégei a Civil körben Szőnyi Kinga, a Magyar Asszonyok Érdekszövetségének elnökasszonya, Ferencz Orsolya, űrkutató, ifj. Lomniczi Zoltán, alkotmányjogász és Németh Alajos, Lojzi, rockzenész voltak.

Ez az arrogancia nem új, sőt: nem kell azon sem csodálkozni, hogy Hollandiát és Rutte-t ennyire komolyan érinti a pedofiltörvény. Ferencz Orsolya űrkutató tudomása szerint Hollandiában 1985-ig legálisan működtek pedofilújságok és ennek óriási piaca volt. Csak akkor kezdtek korlátozásokba, amikor már az amerikai kongresszusban is téma volt. 

Mindent támadnak, ami a normalitást képviseli!

A legtekintélyesebb melegjogi szervezetnek a kimutatása szerint Magyarországon jobb a melegek helyzete, mint az Egyesült Államokban - hívta fel a figyelmünket ifj. Lomniczi Zoltán, alkotmányjogász. Itt súlyos gazdasági érdekek húzódnak meg!

Egy ilyen jellegű bántalmazást soha nem hever ki egy gyermek. Ezzel a törvénnyel kiskorú gyermekeinket védik, a homoszexualitás itt szóba sem került - tette hozzá Szőnyi Kinga, a Magyar Asszonyok Érdekszövetségének elnökasszonya. Áldozatokká válnak a gyermekek!

Az a szomorú, hogy erről kell beszélni. Ismerjük, hogy a birodalmak hogyan véreztek el. Milyen erkölcsi szinten éltek és hogyan züllesztették le magukat(..) Ugyanaz az erkölcsiség zülleszti most Európát és az Egyesült Államokat. Egy lépésre vagyunk a világvégétől - véli Németh Alajos, Lojzi, rockzenész 

Teljes adás:

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Gazdag Dániel fontos góllal kezdte az idényt

Gazdag Dániel fontos góllal kezdte az idényt

Gazdag Dániel 93. percben szerzett góljával mentett pontot a Philadelphia Union a vendég Chicago Fire ellen szombaton az észak-amerikai labdarúgóliga (MLS) idei szezonjának első fordulójában.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!