2022. 10. 03. Hétfő Helga napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 08:10

Civil kör

Civil kör: Mindent támadnak, ami a normalitást képviseli!

  • Civil kör: Mindent támadnak, ami a normalitást képviseli!

Összehangolt támadás zajlik Magyarország ellen a pedofilellenes-törvénycsomag miatt, az Európai Bizottság fontosabbnak tartja az állatok jogait, mint az őshonos kisebbségek megsegítését és a Fidelitas megelégelte a méhlegelőknek csúfolt gazok jelenlétét Budapest közterületein. Trombitás Kristóf vendégei a Civil körben Szőnyi Kinga, a Magyar Asszonyok Érdekszövetségének elnökasszonya, Ferencz Orsolya, űrkutató, ifj. Lomniczi Zoltán, alkotmányjogász és Németh Alajos, Lojzi, rockzenész voltak.

Ez az arrogancia nem új, sőt: nem kell azon sem csodálkozni, hogy Hollandiát és Rutte-t ennyire komolyan érinti a pedofiltörvény. Ferencz Orsolya űrkutató tudomása szerint Hollandiában 1985-ig legálisan működtek pedofilújságok és ennek óriási piaca volt. Csak akkor kezdtek korlátozásokba, amikor már az amerikai kongresszusban is téma volt. 

Mindent támadnak, ami a normalitást képviseli!

A legtekintélyesebb melegjogi szervezetnek a kimutatása szerint Magyarországon jobb a melegek helyzete, mint az Egyesült Államokban - hívta fel a figyelmünket ifj. Lomniczi Zoltán, alkotmányjogász. Itt súlyos gazdasági érdekek húzódnak meg!

Egy ilyen jellegű bántalmazást soha nem hever ki egy gyermek. Ezzel a törvénnyel kiskorú gyermekeinket védik, a homoszexualitás itt szóba sem került - tette hozzá Szőnyi Kinga, a Magyar Asszonyok Érdekszövetségének elnökasszonya. Áldozatokká válnak a gyermekek!

Az a szomorú, hogy erről kell beszélni. Ismerjük, hogy a birodalmak hogyan véreztek el. Milyen erkölcsi szinten éltek és hogyan züllesztették le magukat(..) Ugyanaz az erkölcsiség zülleszti most Európát és az Egyesült Államokat. Egy lépésre vagyunk a világvégétől - véli Németh Alajos, Lojzi, rockzenész 

Teljes adás:

Hír TV

 

További epizódok

Civil kör: Felnőtt a magyar futball egy teljesen új mércéhez!

Civil kör: Felnőtt a magyar futball egy teljesen új mércéhez!

Trombitás Kristóf vendégei az e heti Civil körben Kondor Katalin újságíró, Kovács István az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója, Földi László titkosszolgálati szakértő és Vágvölgyi Gergely a vasarnap.hu főszerkesztője voltak. 2021. június 26.
Civil kör: Mi kaptuk a legmegátalkodottabb baloldalt

Civil kör: Mi kaptuk a legmegátalkodottabb baloldalt

A Civil kör vendégei Őry Mariann, újságíró, ifj. Lomniczi Zoltán, alkotmányjogász, Németh Alajos, Lojzi, rockzenész és Kötter Tamás, író, ügyvéd voltak. 2021. június 19.
Civil kör: A magyar kormány figyel a fiatalokra!

Civil kör: A magyar kormány figyel a fiatalokra!

Hatalmas segítséget kaphatnak jövőre a magyar családok, de mit tud ezzel a témával kezdeni az ellenzék? A Civil kör vendégei erre is keresték a választ. 2021. június 12.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!