2021. 10. 18. Hétfő Lukács napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hírek 18:00

Civil kör

Civil kör: Mi kaptuk a legmegátalkodottabb baloldalt

Elfogadta a Parlament a pedofilellenes törvényt, aminek hatására kétségbeesett az ellenzék, kezdetét vette a futball Eb, sajátos kulturális eseményekkel és tovább zajlik Brüsszelben a jogállamisági vita. A Civil kör vendégei Őry Mariann, újságíró, ifj. Lomniczi Zoltán, alkotmányjogász, Németh Alajos, Lojzi, rockzenész és Kötter Tamás, író, ügyvéd voltak.

 

Szándékosan összemosták a melegjogokat és az LMBTQ-lobbit. (…) Nem lep meg, hogy a DK nemet mondott minderre. 

Mi kaptuk a legmegátalkodottabb baloldalt

tette hozzá ifj. Lomniczi Zoltán, alkotmányjogász. 

Közben Őry Mariann, újságíró úgy gondolja: egy csomó minden van, amire korábban azt gondoltuk, hogy nálunk nem lesz ilyen - mindig vannak olyan csoportok, akik hergelik a kedélyeket.

Gender elméletről szólva - ebből nem lesz család, gyerek - jelentette ki Németh Alajos, Lojzi, rockzenész 

A magyar baloldal, azóta egyetlen értelmes gondolata nem volt - reagált az elhangzottakra Kötter Tamás, író, ügyvéd.

Teljes adás:

Hír TV

 

További epizódok

Civil kör: Mindent támadnak, ami a normalitást képviseli!

Mi lehet az igazi oka annak, hogy a nyugat-európai elit folyamatosan támadja Magyarországot a pedofilellenes-törvénycsomag miatt? Ezzel is foglalkozott az e heti Civil kör! 2021. július 03.

Civil kör: Felnőtt a magyar futball egy teljesen új mércéhez!

Trombitás Kristóf vendégei az e heti Civil körben Kondor Katalin újságíró, Kovács István az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója, Földi László titkosszolgálati szakértő és Vágvölgyi Gergely a vasarnap.hu főszerkesztője voltak. 2021. június 26.

Civil kör: A magyar kormány figyel a fiatalokra!

Hatalmas segítséget kaphatnak jövőre a magyar családok, de mit tud ezzel a témával kezdeni az ellenzék? A Civil kör vendégei erre is keresték a választ. 2021. június 12.

Legfrisebb híreink

Kattant a bilincs

A gyanú szerint egy 47 éves férfi debreceni albérletében árulta a drogot.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!