2023. 02. 01. Szerda Ignác napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Civil kör

Civil kör: Felnőtt a magyar futball egy teljesen új mércéhez!

Hősiesen küzdött és játszott mindvégig az Eb-n a magyar válogatott, az állítólag nem létező LMBTQ-lobbi teljes pályás letámadást indított Magyarország ellen és a legfrissebb felmérések szerint a kormányoldal magabiztosan megverné az ellenzéki összefogást. Trombitás Kristóf vendégei az e heti Civil körben Kondor Katalin újságíró, Kovács István az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója, Földi László titkosszolgálati szakértő és Vágvölgyi Gergely a vasarnap.hu főszerkesztője voltak.

  • Civil kör: Felnőtt a magyar futball egy teljesen új mércéhez!

 

Bejött az az elképzelés, amit Orbán Viktor úgy hív, hogy építkezés! Az a sportban ugyanúgy nem nélkülözhető, mint az élet bármely más területén sem! Csak így tovább! – fogalmazta meg Kondor Katalin.

Minden várakozást felül teljesített a magyar csapat. Nekünk nem kell félni semmitől mostantól! – tette hozzá Kovács István.

Le a kalappal a válogatott előtt! – mondta többek között Földi László.

El kell felejteni végre a kishitűséget a labdarúgásban. Felnőtt a magyar futball egy teljesen új mércéhez.  Ezzel barátkozik Európa is! Kivívták a kontinens tiszteletét! – emelte ki Vágvölgyi Gergely.

Itt most nemcsak csapategység volt, azt üzenjük a politikusoknak, hogy az országon belül képes egység lenni egy normális dologért - fűzte még hozzá Földi László. 

Teljes adás:

Hír TV

 

További epizódok

Civil kör: Mindent támadnak, ami a normalitást képviseli!

Civil kör: Mindent támadnak, ami a normalitást képviseli!

Mi lehet az igazi oka annak, hogy a nyugat-európai elit folyamatosan támadja Magyarországot a pedofilellenes-törvénycsomag miatt? Ezzel is foglalkozott az e heti Civil kör! 2021. július 03.
Civil kör: Mi kaptuk a legmegátalkodottabb baloldalt

Civil kör: Mi kaptuk a legmegátalkodottabb baloldalt

A Civil kör vendégei Őry Mariann, újságíró, ifj. Lomniczi Zoltán, alkotmányjogász, Németh Alajos, Lojzi, rockzenész és Kötter Tamás, író, ügyvéd voltak. 2021. június 19.
Civil kör: A magyar kormány figyel a fiatalokra!

Civil kör: A magyar kormány figyel a fiatalokra!

Hatalmas segítséget kaphatnak jövőre a magyar családok, de mit tud ezzel a témával kezdeni az ellenzék? A Civil kör vendégei erre is keresték a választ. 2021. június 12.

Legfrissebb híreink

Megcsappant Gyurcsány Ferenc pénze

Megcsappant Gyurcsány Ferenc pénze

Köddé vált Gyurcsány Ferenc vagyonának egy része, Hadházy Ákos Bécsben vásárolt ingatlant, de titkolja az állatklinikája bevételeit - ez derült ki az országgyűlési képviselők 2022-es bevallásaiból.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!