2022. 12. 07. Szerda Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Civil kör

Civil kör: Ez már egy nyílt háború az Európai Bizottság és Magyarország között

Egy baloldali, magyar aktivista áll majd az Európai Bizottság jogállami jelentése mögött, Varga-Damm Andrea szerint Orbán Viktor el akarja halasztani a 2022-es választásokat és ellenzéki cicaharc bontakozott ki Cseh Katalin és Puzsér Róbert között - ezekről szó esett a legfrissebb Civil körben. 

  • Civil kör: Ez már egy nyílt háború az Európai Bizottság és Magyarország között

 

Trombitás Kristóf beszélgetőpartnerei ezúttal  Kondor Katalin, újságíró, ifj. Lomnici Zoltán, alkotmányjogász, Vágvölgyi Gergely, újságíró és Németh Alajos, Lojzi, rockzenész voltak. 

 

Számomra az a legmegdöbbentőbb, hogy az Európai Bizottság egyébként figyeli azt a tendenciát, hogy mi zajlik Magyarországon. Figyel-e arra, hogy a biztosoknak, olyan személyeknek kell lenniük, akiknek a szakmai hozzáértéséhez, függetlenségéhez, objektivitásukhoz nem férhet kétség. Ha ez így lenne Vera Jourová nem lehetne az Európai Bizottság alelnöke - ezt ifj. Lomnici Zoltán mondta. 

Vera Jourová lesüllyedt egy szint alá (...) Ez már egy nyílt háború az Európai Bizottság és Magyarország között

- tette hozzá az alkotmányjogász. 

Kondor Katalin szerint ez a sokadik próbálkozás Magyarország ellen. Ezt csak megtetézte, amit Vera Jourová mondott a jövő évi választásokkal kapcsolatban.

A magyar jogállamiság elleni támadásoknak semmi értelme nincs - ezt már Németh Alajos, Lojzi, rockzenész mondta. 

Ha nagyon sokszor azt mondja az ellenzéki média, hogy korrupció, korrupció, korrupció van- akkor azt fogják mondani az emberek, hogy ez egy korrupt ország - ecsetelte Vágvölgyi Gergely újságíró. 

Teljes adás:

Hír TV

További epizódok

Civil kör: Mindent támadnak, ami a normalitást képviseli!

Civil kör: Mindent támadnak, ami a normalitást képviseli!

Mi lehet az igazi oka annak, hogy a nyugat-európai elit folyamatosan támadja Magyarországot a pedofilellenes-törvénycsomag miatt? Ezzel is foglalkozott az e heti Civil kör! 2021. július 03.
Civil kör: Felnőtt a magyar futball egy teljesen új mércéhez!

Civil kör: Felnőtt a magyar futball egy teljesen új mércéhez!

Trombitás Kristóf vendégei az e heti Civil körben Kondor Katalin újságíró, Kovács István az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója, Földi László titkosszolgálati szakértő és Vágvölgyi Gergely a vasarnap.hu főszerkesztője voltak. 2021. június 26.
Civil kör: Mi kaptuk a legmegátalkodottabb baloldalt

Civil kör: Mi kaptuk a legmegátalkodottabb baloldalt

A Civil kör vendégei Őry Mariann, újságíró, ifj. Lomniczi Zoltán, alkotmányjogász, Németh Alajos, Lojzi, rockzenész és Kötter Tamás, író, ügyvéd voltak. 2021. június 19.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!