2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Civil kör

Civil kör: Ez már egy nyílt háború az Európai Bizottság és Magyarország között

Egy baloldali, magyar aktivista áll majd az Európai Bizottság jogállami jelentése mögött, Varga-Damm Andrea szerint Orbán Viktor el akarja halasztani a 2022-es választásokat és ellenzéki cicaharc bontakozott ki Cseh Katalin és Puzsér Róbert között - ezekről szó esett a legfrissebb Civil körben. 

  • Civil kör: Ez már egy nyílt háború az Európai Bizottság és Magyarország között

 

Trombitás Kristóf beszélgetőpartnerei ezúttal  Kondor Katalin, újságíró, ifj. Lomnici Zoltán, alkotmányjogász, Vágvölgyi Gergely, újságíró és Németh Alajos, Lojzi, rockzenész voltak. 

 

Számomra az a legmegdöbbentőbb, hogy az Európai Bizottság egyébként figyeli azt a tendenciát, hogy mi zajlik Magyarországon. Figyel-e arra, hogy a biztosoknak, olyan személyeknek kell lenniük, akiknek a szakmai hozzáértéséhez, függetlenségéhez, objektivitásukhoz nem férhet kétség. Ha ez így lenne Vera Jourová nem lehetne az Európai Bizottság alelnöke - ezt ifj. Lomnici Zoltán mondta. 

Vera Jourová lesüllyedt egy szint alá (...) Ez már egy nyílt háború az Európai Bizottság és Magyarország között

- tette hozzá az alkotmányjogász. 

Kondor Katalin szerint ez a sokadik próbálkozás Magyarország ellen. Ezt csak megtetézte, amit Vera Jourová mondott a jövő évi választásokkal kapcsolatban.

A magyar jogállamiság elleni támadásoknak semmi értelme nincs - ezt már Németh Alajos, Lojzi, rockzenész mondta. 

Ha nagyon sokszor azt mondja az ellenzéki média, hogy korrupció, korrupció, korrupció van- akkor azt fogják mondani az emberek, hogy ez egy korrupt ország - ecsetelte Vágvölgyi Gergely újságíró. 

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!