2023. 09. 26. Kedd Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:30

Civil kör

Civil kör: Az ellenzék sokadjára számolja el magát

Miért nem mozgósított a bontsuk le a kétharmadot tételmondat Szerencsen, hogyan tovább Jakab Péter, és miért kifizetődő a rasszista politika támogatása Karácsony Gergely számára? Aztán aki ellenszegül, arra könyörtelenül lesújt az LMBTQ-lobbi, összehangolt támadás Bagdy Emőke szakpszichológus ellen, aki minderre a HírTV-ben reagált. A Civil Kör mai vendégei, Ferencz Orsolya űrkutató, Lánczi Tamás politológus, Megadja Gábor eszmetörténész és Trombitás Kristóf publicista voltak.

  • Civil kör: Az ellenzék sokadjára számolja el magát

„Minden választásnak akkor van vége, amikor az urnákat bezárják és megszámolják a szavazatokat. Rettegnie senkinek nem kell, de a következő választásokat is meg kell nyerni mostantól kezdve legalább 2030-ig és minden egyes választás kőkemény lesz”

- mondta Ferencz Orsolya, űrkutató.

„Az a performansz, amit a választások utáni éjszaka Jakab Péter előadott, hogy a tisztítóvihar majd 1,5 év múlva le fog sújtani a kormányoldalra és a Fidesznek a hívei, kiszolgálói retteghetnek... Olybá tűnt, mintha megbolondult volna minden jelentősebb ellenzéki hangadó. (…) Hirtelen mintha kiszakadt volna valami az ellenzékből és ez az eredmény mintha egyre inkább megmutatná a valódi arcukat, hogy mi is az, ami a belsőjükben feszül”

- fogalmazott Trombitás Kristóf, publicista.

„Két tétet adtak, az egyik, hogy működik-e az ellenzéki összefogás. Számukra ez volt a legfontosabb, hogy demonstrálni tudják, hogy az a stratégia, amivel 2022-ben indulni fognak, az működik. A másik pedig, amit a zászlójukra tűztek, hogy lebontják a kétharmadot. (…) Ők tényleg azt hitték, hogy megfogják nyerni ezt a választó kerületet”

- vélekedett Lánczi Tamás, politológus.

„Én azt látom, hogy ez az ellenzék mindig kísérletezik azzal, hogy kiszámolják jó előre, hogy mi fog történni. A 2018-as választásoknál volt az a mondás, ha magas a részvétel, akkor a Fidesz az veszíteni fog... (…) Megint elszámolták magukat egy picit”

- jelentette ki Megadja Gábor, eszmetörténész.

Teljes adás:

HírTV

További epizódok

Civil kör: Mindent támadnak, ami a normalitást képviseli!

Civil kör: Mindent támadnak, ami a normalitást képviseli!

Mi lehet az igazi oka annak, hogy a nyugat-európai elit folyamatosan támadja Magyarországot a pedofilellenes-törvénycsomag miatt? Ezzel is foglalkozott az e heti Civil kör! 2021. július 03.
Civil kör: Felnőtt a magyar futball egy teljesen új mércéhez!

Civil kör: Felnőtt a magyar futball egy teljesen új mércéhez!

Trombitás Kristóf vendégei az e heti Civil körben Kondor Katalin újságíró, Kovács István az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója, Földi László titkosszolgálati szakértő és Vágvölgyi Gergely a vasarnap.hu főszerkesztője voltak. 2021. június 26.
Civil kör: Mi kaptuk a legmegátalkodottabb baloldalt

Civil kör: Mi kaptuk a legmegátalkodottabb baloldalt

A Civil kör vendégei Őry Mariann, újságíró, ifj. Lomniczi Zoltán, alkotmányjogász, Németh Alajos, Lojzi, rockzenész és Kötter Tamás, író, ügyvéd voltak. 2021. június 19.

Legfrissebb híreink

Radar - Őszi kertészkedés

Radar - Őszi kertészkedés

Néhány hasznos tanácsot ad nekünk Mogyorósi Rita hobbikertész, aki már neki is látott az őszi feladatoknak.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!