2023. 11. 28. Kedd Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar 00:05

Civil kör

Civil kör: Az adjon Istent az ellenzék mondta ki a botránypolitizálásával

Trógerezés, hitványozás, székfoglalás, és rágalmazási per. Folytatódott az ellenzéki botránypolitizálás a Parlamentben. A kormány meghátrált, változik ismét az Alaptörvény, és összeült Zágrábban az Európai Néppárt. Címszavakban a hét eseményei és a Civil Kör szombat esti témái. Szabó Anett beszélgetőtársai Ferencz Orsolya űrkutató, Simon János politológus, Trombitás Kristóf publicista és Németh Alajos rockzenész.

  • Civil kör: Az adjon Istent az ellenzék mondta ki a botránypolitizálásával

Az Országgyűlés plenáris ülésén a többi között éppen a házszabály módosítása volt a téma.

Arató Gergely, a DK frakcióvezető-helyettese azt mondta: A képviselők jogainak megvonása a ház szabályainak semmibevétele vezetett a tavalyi forró decemberhez ez vezetett, ahhoz, hogy kénytelenek voltunk a parlamenten belül és a parlamenten kívül határozottan tiltakozni s azt kell mondanunk, hogy ez ezután is így lesz és amilyen az adjon Isten olyan lesz a fogadj Isten.

Ferencz Orsolya űrkutató szerint az adjon istent az ellenzék mondta ki, mikor megengedhetetlen módon viselkedtek a munkahelyükön.

„Ez nem politizálás. Ők azért ülnek ott, hogy politikusként, méltó módon képviseljék a választóik akaratát és az ország sorsát előbbre vigyék. Nem pedig ezekért a cirkuszokért”

- tette hozzá Ferencz Orsolya.

Trombitás Kristóf publicista elmondta elgondolkodtató, hogy bárki megengedhetné-e magának, hogy a munkahelyére beérve hasonló stílusú viselkedést adjon elő. Hozzátette, egyetlen egyszer meg lehetne ezt csinálni és másnap már nem lenne az illetőnek munkahelye.

„Az a mód, az az elképzelés ahogy ők a parlamenti munkát megvalósítják… Persze értjük mi, hogy miből táplálkozik ez, tehát az elmúlt kilenc évben felgyülemlett óriási frusztráció az mindenféleképpen nehezen feldolgozható. Csak az ember kicsit arra gondolt volna, hogy azt a sikert, ami kétségkívül az önkormányzati választáson számos helyen az ellenzéket érte egy kis méltóságot rájuk aggat”

- fogalmazott a publicista.

HírTV

 

További epizódok

Civil kör: Mindent támadnak, ami a normalitást képviseli!

Civil kör: Mindent támadnak, ami a normalitást képviseli!

Mi lehet az igazi oka annak, hogy a nyugat-európai elit folyamatosan támadja Magyarországot a pedofilellenes-törvénycsomag miatt? Ezzel is foglalkozott az e heti Civil kör! 2021. július 03.
Civil kör: Felnőtt a magyar futball egy teljesen új mércéhez!

Civil kör: Felnőtt a magyar futball egy teljesen új mércéhez!

Trombitás Kristóf vendégei az e heti Civil körben Kondor Katalin újságíró, Kovács István az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója, Földi László titkosszolgálati szakértő és Vágvölgyi Gergely a vasarnap.hu főszerkesztője voltak. 2021. június 26.
Civil kör: Mi kaptuk a legmegátalkodottabb baloldalt

Civil kör: Mi kaptuk a legmegátalkodottabb baloldalt

A Civil kör vendégei Őry Mariann, újságíró, ifj. Lomniczi Zoltán, alkotmányjogász, Németh Alajos, Lojzi, rockzenész és Kötter Tamás, író, ügyvéd voltak. 2021. június 19.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!