2022. 12. 07. Szerda Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Civil kör

Civil kör: Amerika visszafelé lépeget demokrácia tekintetében

Hosszútávon az Obama-féle időket idéző külpolitika köszönthet Magyarországra, a választásokra készül a TASZ és továbbra is rejtély, Karácsony Gergely hogyan taníthatott adjunktusként – ezekkel a témákkal foglalkozott az e heti Civil kör. Trombitás Kristóf vendégei Szőnyi Kinga, a Magyar Asszonyok Érdekszövetségének elnökasszonya, Földi László, titkosszolgálati szakértő, Dörner György, színész és Kohán Mátyás, újságíró voltak.

  • Civil kör: Amerika visszafelé lépeget demokrácia tekintetében

 

Dörner György szerint Amerika hosszú ideig volt a szabadság és a demokrácia hazája. Egy ideje azonban valami megváltozott:

Amerika a rokonszenvesből elindult az ellenszenves irányába.

Amerika visszafelé lépeget demokrácia tekintetében - tette hozzá a színész.

Nem szeretnék ünneprontó lenni – kezdte Földi László, de én inkább úgy fogalmaznék, hogy még nem értük utol Amerikát.

Nekünk a szabadság az jelenti, amit jelentett 100 éve Amerikának.

Nálunk van egy állami, politikai védelem, hogy ne keveredjünk bele ebbe az őrületbe - véli a titkosszolgálati szakértő. 

Kohán Mátyás, újságíró úgy látja, ha egyszer az ember egyszer ki volt téve valaminek, akkor látja, hogy mik a következményei és nem fog újra abba a „folyóba” belelépni.

Amíg én elmondhatom a véleményemet és az ellenzék is elmondhatja  és egyikünket sem visz el a rendőr, addig Nyugat-Európában és Amerikában más a helyzet - ezt már Szőnyi Kinga, a Magyar Asszonyok Érdekszövetségének elnökasszonya mondta.

Teljes adás:

Hír TV

További epizódok

Civil kör: Mindent támadnak, ami a normalitást képviseli!

Civil kör: Mindent támadnak, ami a normalitást képviseli!

Mi lehet az igazi oka annak, hogy a nyugat-európai elit folyamatosan támadja Magyarországot a pedofilellenes-törvénycsomag miatt? Ezzel is foglalkozott az e heti Civil kör! 2021. július 03.
Civil kör: Felnőtt a magyar futball egy teljesen új mércéhez!

Civil kör: Felnőtt a magyar futball egy teljesen új mércéhez!

Trombitás Kristóf vendégei az e heti Civil körben Kondor Katalin újságíró, Kovács István az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója, Földi László titkosszolgálati szakértő és Vágvölgyi Gergely a vasarnap.hu főszerkesztője voltak. 2021. június 26.
Civil kör: Mi kaptuk a legmegátalkodottabb baloldalt

Civil kör: Mi kaptuk a legmegátalkodottabb baloldalt

A Civil kör vendégei Őry Mariann, újságíró, ifj. Lomniczi Zoltán, alkotmányjogász, Németh Alajos, Lojzi, rockzenész és Kötter Tamás, író, ügyvéd voltak. 2021. június 19.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!