2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Civil kör

Civil kör: A magyar kormány figyel a fiatalokra!

Óriási segítséget kaphatnak jövőre a gyermekes családok, a baloldal idő előtt emelte vállára a Szentatyát és Magyarország nemzeti gyásznapján is akadtak olyanok, akik ocsmány módon beszéltek hazánkról. A Civil kör vendégei Szőnyi Kinga a Magyar Asszonyok Érdekszövetségének elnökasszonya, Ferencz Orsolya űrkutató, Földi László titkosszolgálati szakértő és Máthé Áron történész voltak.

  • Civil kör: A magyar kormány figyel a fiatalokra!

 

Előrefele kell menekülni a válságból, a kormány azon terve, miszerint kapjanak segítséget a családosok azt gondolom ez egy járható út lesz – reagált elsőként Ferencz Orsolya űrkutató arra, hogy hatalmas segítséget kaphatnak jövőre a magyar családok.

A gyermeket nevelő családok nevében csak üdvözölni tudom a kormány elképzeléseit. (….) Sajnos ez megint egy támadási felület lesz. Gratulálni lehet a kormánynak, hogy ezt meglépték - Szőnyi Kinga a Magyar Asszonyok Érdekszövetségének elnökasszonya. A kormány figyel a fiatalokra – tette hozzá.

A kormány megpróbál egyfajta balanszot képviselni. (…) Mértéktartó megközelítést láthatunk a kormány részéről – mondta Földi László titkosszolgálati szakértő.

Orbán Viktor olyan munkatársakat választott maga mellé, mint Varga Mihály, aki kőkeményen tartja  a kasszát - emelte ki Máthé Áron történész.

Teljes adás:

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!