2023. 01. 28. Szombat Károly, Karola napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sajtóklub 08:05

Civil kör

Civil kör: A magyar kormány figyel a fiatalokra!

Óriási segítséget kaphatnak jövőre a gyermekes családok, a baloldal idő előtt emelte vállára a Szentatyát és Magyarország nemzeti gyásznapján is akadtak olyanok, akik ocsmány módon beszéltek hazánkról. A Civil kör vendégei Szőnyi Kinga a Magyar Asszonyok Érdekszövetségének elnökasszonya, Ferencz Orsolya űrkutató, Földi László titkosszolgálati szakértő és Máthé Áron történész voltak.

  • Civil kör: A magyar kormány figyel a fiatalokra!

 

Előrefele kell menekülni a válságból, a kormány azon terve, miszerint kapjanak segítséget a családosok azt gondolom ez egy járható út lesz – reagált elsőként Ferencz Orsolya űrkutató arra, hogy hatalmas segítséget kaphatnak jövőre a magyar családok.

A gyermeket nevelő családok nevében csak üdvözölni tudom a kormány elképzeléseit. (….) Sajnos ez megint egy támadási felület lesz. Gratulálni lehet a kormánynak, hogy ezt meglépték - Szőnyi Kinga a Magyar Asszonyok Érdekszövetségének elnökasszonya. A kormány figyel a fiatalokra – tette hozzá.

A kormány megpróbál egyfajta balanszot képviselni. (…) Mértéktartó megközelítést láthatunk a kormány részéről – mondta Földi László titkosszolgálati szakértő.

Orbán Viktor olyan munkatársakat választott maga mellé, mint Varga Mihály, aki kőkeményen tartja  a kasszát - emelte ki Máthé Áron történész.

Teljes adás:

Hír TV

 

További epizódok

Civil kör: Mindent támadnak, ami a normalitást képviseli!

Civil kör: Mindent támadnak, ami a normalitást képviseli!

Mi lehet az igazi oka annak, hogy a nyugat-európai elit folyamatosan támadja Magyarországot a pedofilellenes-törvénycsomag miatt? Ezzel is foglalkozott az e heti Civil kör! 2021. július 03.
Civil kör: Felnőtt a magyar futball egy teljesen új mércéhez!

Civil kör: Felnőtt a magyar futball egy teljesen új mércéhez!

Trombitás Kristóf vendégei az e heti Civil körben Kondor Katalin újságíró, Kovács István az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója, Földi László titkosszolgálati szakértő és Vágvölgyi Gergely a vasarnap.hu főszerkesztője voltak. 2021. június 26.
Civil kör: Mi kaptuk a legmegátalkodottabb baloldalt

Civil kör: Mi kaptuk a legmegátalkodottabb baloldalt

A Civil kör vendégei Őry Mariann, újságíró, ifj. Lomniczi Zoltán, alkotmányjogász, Németh Alajos, Lojzi, rockzenész és Kötter Tamás, író, ügyvéd voltak. 2021. június 19.

Legfrissebb híreink

Vezércikk: Az infláció egy közellenség

Vezércikk: Az infláció egy közellenség

Vajon a Nyugat miért akarja a saját életét nehezíteni Ukrajna kedvéért? Orbán Viktor szerint Magyarország a háború helyett a béke mellett kötelezte el magát, és ezt aligha érhetjük el azzal, ha Európa a saját gazdaságát gyengíti.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!