2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 23:35

Civil kör

Civil kör: A baloldal politikája a káosz teremtés

Szabálytalanul adatta be magának a koronavírus-elleni oltást Gyöngyös baloldali polgármestere, továbbra is a pánikkeltésben hisz az ellenzéki összefogás, kiállt hazánk mellett az egyik legnagyobb hollandiai párt vezetője és Magyarországon is építkezik az antifa-mozgalom. A Civil kör vendégei Ferencz Orsolya űrkutató, Földi László biztonságpolitikai szakértő, Fricz Tamás politológus és Kötter Tamás író, ügyvéd voltak.

  • Civil kör: A baloldal politikája a káosz teremtés

A műsorvezető felvezetőjében a gyöngyösi esettel kapcsolatban Hollik Istvánt idézte, aki szerint, "ha van tipikus szocialista mutyi, akkor ez az!"

És, ha már Trombitás Kristóf idézet, akkor Ferencz Orsolya is egy idézettel kezdte, Orwell – Állatfarm című könyvéből, miszerint „Minden állat egyenló csak vannak, akik egyenlőbbek”

Itt semmi másról nem volt szó, minthogy ez a jó öreg baloldali káder ügyesen helyezkedett és volt olyan kapcsolata, hogy ez a vakcina a karjában landolt és a feleségének is. (…) - tette hozzá az űrkutató. 

Nyugat-Európában egy ilyen dologba belebuknak a politikusok.

Ennél itthon rosszabb a helyzet, mert miközben megcsinálták, addig a csapból is az folyik a baloldalon, hogy nem szabad bízni a vakcinában.

Ahogy Fricz Tamás fogalmazott:

A demokráciát sem lehet, úgy működtetni, ha nem demokraták csinálják.

Most Magyarországon a baloldalon az látszik, hogy fogalmuk sincs a demokratikus etikáról. (…) Úgy nem megy, ha a politikusok egy része nem érzi azt a pillanatot, mikor távoznia kell - mondta a politológus. 

Ez egy sorminta a baloldalon, láttunk olyan baloldali politikust, aki viselte volna tettei következményét?

Kik lehetnek politikusok ma? – tette fel a kérdést Földi László. Gondoljunk csak bele, polgármestereket választanak, választunk, úgyhogy nincs feltétel, bárki lehet. Nyilván kell egy szimpátia, de nincs kulturális feltételrendszer.

A baloldalnak ez egy forgatókönyv stratégiája, és nem feltétlenül az oltással függ össze. Inkább azzal, hogy elbizonytalanítjuk a társadalmat, káoszt okozunk!

Ez egy világjelenséggé vált. Van, aki ellent tud állni, van aki nem

Az Orbán-kormány gazdaságpolitikája sikeres volt - reagált a témára Kötter Tamás(…) A baloldal politikája a káosz teremtés, elbizonytalanítani az állampolgárokat.

Teljes adás:

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!