2023. 12. 11. Hétfő Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Háború Ukrajnában 05:00

Civil kör

Civil kör: 2006-os események az 1956-os toposz részévé váltak

Karácsony Gergely vezetésével kezd összeállni az új Demokratikus Charta, Dobrev Klára még 2021-ben is mosdatja a 2006-os eseményeket és az európai baloldal megrögzött Izrael-ellenes politikát visz – ezek voltak a Civil kör mai témái. Trombitás Kristóf vendégei pedig Őry Mariann, újságíró, Kovács István, az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója, Máthé Áron, történész és Vágvölgyi Gergely, újságíró voltak.

  • Civil kör: 2006-os események az 1956-os toposz részévé váltak

 

Dobrev Klára VV Zsoltinál járt, az interjút véleményezték a Civil kör vendégei.

Vágvölgyi Gergely szerint, legalább annyi jóérzés lehetne ezekben az emberekben, hogy elkerülik ezeket a témákat.

Dobrev felismerte a youtube-on a lehetőséget, Osváth Zsolt egy áldozat. Ő megkajálja ezt a szöveget, egészen egyszeren ő egy buta ember. Nem látja, hogy kihasználják az ellenzéki politikusok – erről Kovács István, az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója beszélt.

Gyurcsány felépíti magának ezt az új imázst, hogy ő a jó, a jófej Feri! – mondta Őry Mariann, újságíró

 

Ahogy Máthé Áron mondta, nem tud elmenni a „több rendőr sérült meg, mint tüntető” kijelentés mellett – Kádár János Gorbacsovnak a bemutatkozó beszédét idézte. 

Véleménye szerint ugyanaz a posztkommunista mantra - tette hozzá a történész.

2006-os események az 1956-os toposz részévé váltak. Sokan újraélték az életérzést - tette hozzá Kovács István.

Teljes adás:

 

Hír TV

 

További epizódok

Civil kör: Mindent támadnak, ami a normalitást képviseli!

Civil kör: Mindent támadnak, ami a normalitást képviseli!

Mi lehet az igazi oka annak, hogy a nyugat-európai elit folyamatosan támadja Magyarországot a pedofilellenes-törvénycsomag miatt? Ezzel is foglalkozott az e heti Civil kör! 2021. július 03.
Civil kör: Felnőtt a magyar futball egy teljesen új mércéhez!

Civil kör: Felnőtt a magyar futball egy teljesen új mércéhez!

Trombitás Kristóf vendégei az e heti Civil körben Kondor Katalin újságíró, Kovács István az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója, Földi László titkosszolgálati szakértő és Vágvölgyi Gergely a vasarnap.hu főszerkesztője voltak. 2021. június 26.
Civil kör: Mi kaptuk a legmegátalkodottabb baloldalt

Civil kör: Mi kaptuk a legmegátalkodottabb baloldalt

A Civil kör vendégei Őry Mariann, újságíró, ifj. Lomniczi Zoltán, alkotmányjogász, Németh Alajos, Lojzi, rockzenész és Kötter Tamás, író, ügyvéd voltak. 2021. június 19.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!