2022. 10. 07. Péntek Amália napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Háború Ukrajnában 05:00

Kék hírek

Újabb diáktragédia történt, hiányzó házi feladat miatt halt meg 12 éves fiú

Borzalmas dolgokat tett édesapja azzal a 12 éves fiúval, aki nem akarta megcsinálni az iskolában kiadott házi feladatát.

  • Újabb diáktragédia történt, hiányzó házi feladat miatt halt meg 12 éves fiú

Letartóztatták azt az édesapát, aki felgyújtotta saját 12 éves fiát, mert az nem akarta megcsinálni az iskolai házi feladatot. A pakisztáni diák, Shaheer Khan a lecke helyett ki akart menni sárkányrepülőt eregetni, ám amikor édesapja kérdőre vonta, kész van-e a házi feladata, lebukott.

A férfi mérgében leöntötte a fiát kerozinnal, majd gyufát ragadott.

A gyermek édesanyja már csak a hatalmas sikoltásokra lett figyelmes. Azonnal odarohant és takarókkal próbálta eloltani a fia testét beborító lángokat. Shaheert azonnal kórházba szállították, azonban két nappal később, szeptember 16-án belehalt az égési sérüléseibe.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!