2024. 06. 26. Szerda János, Pál napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Kék hírek

Nagyon megviselte II. Erzsébet királynőt az a galádság, ami a testőrségében történt

A királynőt védelmező katonák elképesztő biztonsági hibát vétettek, amikor beengedtek egy szélhámost a hadsereg laktanyájába, aki éjszakára is ott maradt.

  • Nagyon megviselte II. Erzsébet királynőt az a galádság, ami a testőrségében történt

A Windsor-kastély közelében lévő Coldstream gárdistáit egy álpap verte át, aki azt állította, a laktanya papjának barátja.

A férfit – meglepő módon – a katonák beengedték a Victoria laktanyába anélkül, hogy bármilyen személyi igazolványt vagy igazolványt bemutatását kérték volna tőle. Még azután sem tűnt fel a tiszteknek az átverés, amikor a betolakodó arról kezdett el mesélni, hogy harci pilótának tanult, sőt, katonai akciókban is részt vett korábban. A szélhámos azzal is kérkedett, hogy kitüntetést kapott az iraki háborúban tanúsított bátorságáért.

A férfi ezek után még több érdekesebbnél érdekesebb történetet mesélt a tiszteknek. A katonák ekkor már gyanítottak valamit, de végül megengedték neki, hogy a laktanyában maradjon éjszakára.

A források szerint a riasztást végül másnap reggel adták le, miután elfogyasztotta a reggelit. A rendőrök pár órával azelőtt kísérték ki a helyszínről, hogy a királynő – aki Sandringhamben töltötte a húsvétot – visszatért Windsorba.

A források azt mondták a TalkTV-nek, hogy a helyi rendőrség megtudta, a férfinak mentális problémái vannak, így egyelőre nem tartóztatták le. A honvédelmi minisztérium azonban sürgős vizsgálatot indított a biztonság megsértése miatt.

Egy forrás azt mondta:A férfi megjelent a kapuban, majd azt mondta, hogy Cruise atya a neve, és azt állította, a zászlóalj papjának, Matt Coles tiszteletesnek a barátja. Behívták, valami ennivalót is kínáltak neki, pár óra múlva pedig már a bárban ivott a tisztekkel.

A hírek szerint Erzsébet királynőt nagyon megviselte, hogy ilyen eset megtörténhetett a testőrségében – írja a Sun.

Blikk

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Nem a harmadik legnagyobb mandátummal rendelkező frakció képviselőjét jelölik + videó

Nem a harmadik legnagyobb mandátummal rendelkező frakció képviselőjét jelölik + videó

Öt évre meghatározhatják az Európai Unió politikáját azok a csúcsvezetők, akiket a holnap kezdődő uniós csúcson választanak meg az uniós állam- és kormányfők. A konzervatívok máris szabálytalannak tartják, hogy nem a harmadik legnagyobb mandátummal rendelkező konzervatív frakció képviselőjét jelölik a három legfontosabb pozíció egyikére.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Végzetes ütközés történt Nagypeterdnél

Végzetes ütközés történt Nagypeterdnél

Ketten meghaltak, ketten pedig megsérültek, amikor egy személygépkocsi egy köveket szállító kamionnal ütközött kedden a 6-os főúton, Nagypeterd térségében - tájékoztatta a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!