2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Szikla - lángok ölelésében

Következik:

Híradó 12:00

Kék hírek

Nagyon megviselte II. Erzsébet királynőt az a galádság, ami a testőrségében történt

A királynőt védelmező katonák elképesztő biztonsági hibát vétettek, amikor beengedtek egy szélhámost a hadsereg laktanyájába, aki éjszakára is ott maradt.

  • Nagyon megviselte II. Erzsébet királynőt az a galádság, ami a testőrségében történt

A Windsor-kastély közelében lévő Coldstream gárdistáit egy álpap verte át, aki azt állította, a laktanya papjának barátja.

A férfit – meglepő módon – a katonák beengedték a Victoria laktanyába anélkül, hogy bármilyen személyi igazolványt vagy igazolványt bemutatását kérték volna tőle. Még azután sem tűnt fel a tiszteknek az átverés, amikor a betolakodó arról kezdett el mesélni, hogy harci pilótának tanult, sőt, katonai akciókban is részt vett korábban. A szélhámos azzal is kérkedett, hogy kitüntetést kapott az iraki háborúban tanúsított bátorságáért.

A férfi ezek után még több érdekesebbnél érdekesebb történetet mesélt a tiszteknek. A katonák ekkor már gyanítottak valamit, de végül megengedték neki, hogy a laktanyában maradjon éjszakára.

A források szerint a riasztást végül másnap reggel adták le, miután elfogyasztotta a reggelit. A rendőrök pár órával azelőtt kísérték ki a helyszínről, hogy a királynő – aki Sandringhamben töltötte a húsvétot – visszatért Windsorba.

A források azt mondták a TalkTV-nek, hogy a helyi rendőrség megtudta, a férfinak mentális problémái vannak, így egyelőre nem tartóztatták le. A honvédelmi minisztérium azonban sürgős vizsgálatot indított a biztonság megsértése miatt.

Egy forrás azt mondta:A férfi megjelent a kapuban, majd azt mondta, hogy Cruise atya a neve, és azt állította, a zászlóalj papjának, Matt Coles tiszteletesnek a barátja. Behívták, valami ennivalót is kínáltak neki, pár óra múlva pedig már a bárban ivott a tisztekkel.

A hírek szerint Erzsébet királynőt nagyon megviselte, hogy ilyen eset megtörténhetett a testőrségében – írja a Sun.

Blikk

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Nukleáris fegyvereket telepítenének a NATO tagállamokba

Nukleáris fegyvereket telepítenének a NATO tagállamokba

Nukleáris fegyvereket helyezne készenlétbe Jens Stoltenberg, aki szerint elrettentő erőt kell demonstrálni az Oroszország és Kína felől érkező fenyegetésekre válaszul. A NATO-főtitkár a brit The Telegraph napilapnak adott interjújában beszélt arról, az üggyel kapcsolatban már folynak a tárgyalások a tagállamokkal.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Elfogtak egy Németországban körözött férfit Siklóson

Elfogtak egy Németországban körözött férfit Siklóson

Elfogtak egy 39 éves férfit Siklóson, akit Németországban köröztek emberrablás és túszejtés, fegyveres rablás, valamint más súlyos bűncselekmények miatt - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda hétfőn a police.hu oldalon.
Mától országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség

Mától országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség

Mától egy hétig országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség, hogy kiszűrjék az alkohol vagy drog hatása alatt, ittas vagy bódult állapotban volán mögé ülőket - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata a police.hu oldalon.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!