2024. 07. 23. Kedd Lenke napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:00

Háború Ukrajnában

Napindító - Dunda György: Több tízezer iskolás gyereket képeznek ki Ukrajnában + videó

Dunda György, a HírTV kárpátaljai tudósítója számolt be a legfrissebb ukrajnai eseményekről.

  • Napindító - Dunda György: Több tízezer iskolás gyereket képeznek ki Ukrajnában + videó

A Deutsche Welle riportjára hivatkozva jelentette a HírTV-nek Dunda György kárpátaljai tudósító, hogy Ukrajnában már az iskolás gyerekeket tanítják a háborúra, különböző katonai technikákra, illetve fizikai és pszichés felkészítés is zajlik a gyerekek számára az iskolákban.

Dunda György hozzátette: Ukrajnában a 18. születésnapjukat betöltött férfiak számára kötelező a sorkatonai szolgálat, a felsőosztályos diákoknál pedig már eleve van egy olyan tantárgy, ami a katonai szolgálatra való előkészítésnek felel meg, de emellett hasonló tematikájú képzések folynak az oktatási intézményekben a délutáni, napközis foglalkozásokon is.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!