2024. 07. 15. Hétfő Henrik, Roland napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Háború Ukrajnában

Háború Izraelben és Ukrajnában - Horváth József: A nagy hatótávolságú fegyverek korlátozásának feloldását kéri az ukrán hadsereg + videó

Horváth József, Magyarics Péter és Dunda György élőben elemezték a legfrissebb háborús híreket.

  • Háború Izraelben és Ukrajnában - Horváth József: A nagy hatótávolságú fegyverek korlátozásának feloldását kéri az ukrán hadsereg + videó

Az ukrán hadsereg még mindig nem tudja elérni az orosz reptereket és repülőgépeket, így arra kérik a nyugati országokat, hogy oldják fel a nagy hatótávolságú rakéták bevetésének korlátozását Oroszország területén. Ha ez megtörténik, az indukálhat egy olyan orosz ellencsapás sorozatot, mely megnehezítheti az ukrán hadsereg dolgát - ezt mondta Horváth József az Alapjogokért Központ biztonságpolitikai szakértője Napindító című műsorunkban.

Teljes adás: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!