2022. 07. 07. Csütörtök Apollónia napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 08:00

Kék hírek

Megszólalt egy ismerős, súlyos tartozásokat is örökölhetnek Berki Krisztián lányai?

Hiába a fényűző élet, luxusnyaralás, a legdivatosabb ruhák és kiegészítők, drága éttermek és még drágább autók, sokak szerint ez azonban csak a látszat volt.

A múlt hét pénteken elhunyt Berki Krisztián állítólag nem rendelkezett számottevő vagyonnal, adósságról azonban pletykáltak, amit a törvény szerint lányai örökölhetnek – írja a Blikk.

– Albérletben lakott, a luxusautókat bérelte, vagy csak odaállt melléjük egy-egy fotó erejéig, és a sokak által irigyelt életvitele nagy része reklámszerződések és céges megállapodások eredménye. Bármit vett, bárhova utazott, sokkal kevesebbet vagy egyáltalán nem is fizetett érte, ellentétben azzal, amennyibe egy átlagembernek ez került volna. Mindenki azt hitte, rengeteg pénze van, milliomos, pedig nem – árulta el egy ismerőse a lapnak, amely azt írja, Berki Krisztián nevén gyakorlatilag már nincs vállalkozás.

A hozzá köthető cégek többsége két éve felszámolással vagy kényszertörléssel megszűnt, évekig szerepelt az adóhatóság adóslistáján, amelyre olyan magánszemélyek kerülnek fel, akiknek legalább 180 napja minimum tízmillió forinttal tartoznak a NAV-nak. A tavaly került le, ám ez akár azt is jelentheti, tízmillió alá csökkent a restanciája – fogalmaz a lap.

Információik szerint a pénzügyeket egy ideje felesége, Mazsi cége intézte, azon keresztül kötötték azt a szerződést is egy lakberendező házaspárral, amely alapján a lapnak nyilatkozó szakemberek több milliót követeltek Berkiéktől.

– Úgy tudom, bőven volt tartozása, egyik-másikról nyilvánosan is tudni, hiszen a bíróság nemrég döntött, hogy ki kell fizetnie az elmaradt gyerektartást, amely közel másfél millió forint, illetve a büntetőfékezéses ügyben is közel hétszázezer forint pénzbírságot kapott. Krisztián valahogy mindig megtalálta a megoldást, hogy ellavírozzon ezek között – tette hozzá az ismerős.

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

Gerendák a szélvédőben

Óriási szerencséje volt annak a sofőrnek, akinek autójára deszkák és gerendák zúdultak Solymáron. A rakomány túl hosszú és túl súlyos is volt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!