2023. 12. 02. Szombat Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Kék hírek

Elfogták a belvárosi betörőt

A szegedi rendőrök elfogtak egy 55 éves férfit, aki Szegeden betört egy ingatlanba, és onnan különböző értékeket tulajdonított el.

  • Elfogták a belvárosi betörőt

A rendőrségre 2021. szeptember 12-én az éjjeli órákban érkezett bejelentés, hogy a Jósika utcában ismeretlenek egy társasház zárt függőfolyosójának ablakát befeszítették, majd onnan készpénzt, túrakerékpárt és alkoholt vittek el, mintegy negyedmillió forint értékben.  

Az elvégzett adatgyűjtés eredményeként, rövid időn belül látókörbe került egy helybeli férfi, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható. 

Az egyenruhások a feltételezett elkövetőt elfogták, akit gyanúsítottként kihallgattak és őrizetbe vettek, majd kezdeményezték letartóztatását az illetékes ügyészségen.

A rendőrök az ellopott kerékpárt a gyanúsítottól lefoglalták, és azt visszaadták a tulajdonosnak.

A férfi ellen dolog elleni erőszakkal, kisebb értékre elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

 Police.hu

Kép: Police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!