2022. 11. 26. Szombat Virág napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - 2x2 néha öt

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Zuglói MSZP: Hadházy a felelős a Fidesz győzelméért és el kell számolnia

Még mindig nem tud esküt tenni Hadházy Ákos. Pedig ez jó alkalom lenne arra, hogy mérleget vonjunk eddigi ténykedéséről – írta Facebook-oldalán az MSZP zuglói szervezete. Emlékeztettek: az elmúlt öt hónapban a politikus semmit nem tett a XIV. kerületért, emellett több millió forinttal el sem számolt.

  • Zuglói MSZP: Hadházy a felelős a Fidesz győzelméért és el kell számolnia

Sajnos Zuglóért és az itt élő emberekért semmit nem tett az elmúlt öt hónapban. Ezzel szemben milliókat tarhált össze, amivel a mai napig nem számolt el, nem tudjuk mire költötte el a zuglóiak pénzét – hívta fel a figyelmet közösségi oldalán a zuglói MSZP, amely bízik abban, hogy a NAV majd elszámoltatja a baloldali összefogás jelöltjeként mandátumot szerzett, magát jelenleg függetlennek mondó politikust. 

Foglalkozott viszont olyannal, amihez semmi köze nincs, addig kavart az időközi önkormányzati választás kapcsán, hogy nyolc év után először a baloldal egyik fellegvárában az ellenzék vereséget szenvedett a Fidesztől

 – jelentette ki a bejegyzésben a zuglói MSZP utalva arra, hogy a múlt heti időközi választáson a kormánypárt jelöltje, Juhász-Pintér Pál győzött a XIV. kerületi időközi választáson.

Ismert, hogy Hadházy már akkor ellentétbe került a zuglói MSZP-vel, amikor kijelentette, hogy a párt elnöke, Tóth Csaba „privatizálta” az MSZP zuglói irodáját, ami azóta Tóth cégének, a Tigris–1993 Kft.-nek a tulajdonában van. Tóthot egyébként a közelmúltban egyedüli jelöltként választotta újra elnöknek az MSZP zuglói szervezete annak ellenére, hogy egy korrupciós ügyekben gyanúsítottként hallgatták ki. Az ügyészség szerint ugyanis 2016-ban Tóth társával Zuglóban a tervezett fizetős parkolási rendszer üzemeltetésére keresett olyan gazdasági társaságot, amelytől a nyereség felére tartottak igényt. Az ügyben Horváth Csaba, Zugló jelenlegi MSZP-s polgármestere is gyanúsított, de mindketten tagadták a vádakat.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!